Μπροστά σε ένα τραγικό περιστατικό βρέθηκε το προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ που έκανε έλεγχο σε οικίσκο της εταιρείας στη Γλυφάδα.
Συγκεκριμένα, μετά το συναγερμό που χτύπησε στον υποσταθμό του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., επί της Λεωφ. Ποσειδώνος και Πλ. Κρήτης, έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν την πόρτα παραβιασμένη, ενώ στο εσωτερικό βρισκόταν ένας άνδρας νεκρός.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ατύχημα που έγινε κατά τη διάρκεια κλοπής μηχανημάτων από τον υποσταθμό, καθώς διαπιστώθηκε κλοπή υλικών από το εσωτερικό του.
Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Γλυφάδας.
Σορός άνδρα #ανασύρθηκε από υποσταθμό του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., επί της Λεωφ. Ποσειδώνος και Πλ. Κρήτης, στη Γλυφάδα Αττικής. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).