«Έκλαιγε όλο το εκκλησίασμα…» – Συντετριμμένη η Χατζηβασιλείου με κίνηση ιερέα
Η παρουσιάστρια πήγε στο νομό Πέλλας και φρόντισε να κρατήσει επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Η Βίκυ Χαζτηβασιλείου βρίσκεται εκτός Αθηνών για τις διακοπές του Πάσχα και ήρθε αντιμέτωπη με έναν γεγονός που τη συγκίνησε βαθιά.
Η παρουσιάστρια πήγε στο νομό Πέλλας και φρόντισε να κρατήσει επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε η Βίκυ Χατζηβασιλείου έδειξε έναν ηλικιωμένο παππά που συγκίνησε όλους τους παρευρισκόμενους με την κίνησή του.
Η συγκινητική ανάρτηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου
«Ο παπά Γιώργης, στα 90 του και ασθενής, κουβαλάει στην πλάτη του το Σταυρό του Μαρτυρίου στη Θεία Λειτουργία των Παθών! (Εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στο χωριό Νέος Άγιος Αθανάσιος Ν Πέλλας). Έκλαιγε όλο το εκκλησίασμα…. Και του χρόνου παπά Γιώργη μου», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που πόσταρε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο Instagram.
Δείτε το συγκινητικό βίντεο
View this post on Instagram
- Τα «αόρατα» σκυλάκια των καταφυγίων: Ψυχές που καρτερούν μια ζεστή αγκαλιά
- Κρήτη: Τροχαίο με νεκρό μοτοσικλετιστή στον ΒΟΑΚ – Η μηχανή του συγκρούστηκε με βαν
- Σίνερ για την κατάκτηση του Wimbledon: «Αυτός ο τίτλος σημαίνει πολλά, πέρασα μία δύσκολη περίοδο»
- Ισαίος: Η γέφυρα μεταξύ Λυσία και Δημοσθένη
- Κάτω Αχαΐα: Πυροβόλησαν στο κεφάλι νεαρό με αεροβόλο όπλο
- Σαμ Νιλ: Πέθανε ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Jurassic Park»
- Ο Ολυμπιακός τσεκάρει την περίπτωση του Πουλακίδα
- Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό – Προβλήματα και στην Αττική Οδό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442