Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Η επίσκεψη στον οδοντίατρο κατέληξε σε θρίλερ – Κατάπιε το… τρυπάνι

ΗΠΑ: Η επίσκεψη στον οδοντίατρο κατέληξε σε θρίλερ – Κατάπιε το… τρυπάνι

Το περιστατικό συνέβη σε οδοντιατρείο στο Ιλινόις και ο άνδρας χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.

Όλα κυλούσαν ομαλά για τον 60χρονο Τομ Τζόσι. Είχε πάει στον οδοντίατρο του για να του σφραγίσει ένα δόντι. Είχε καθίσει στην οδοντιατρική καρέκλα, του είχαν κάνει αναισθησία και η διαδικασία προχωρούσε κανονικά.

Κάποια στιγμή ο οδοντίατρος πάγωσε και έχασε το χρώμα του. Δεν είχε «κλειδώσει» όπως θα έπρεπε το τρυπάνι από τον τροχό και όταν ο Τομ επιχείρησε να βήξει, το εισέπνευσε.

Ο Τομ αφηγήθηκε την περιπέτεια του στο WISN-TV: «Δεν το ένιωσα καν να κατεβαίνει. Το μόνο που ένιωσα ήταν ένας βήχας.» Ο οδοντίατρος του είπε τι είχε συμβεί: «Δεν το κατάπιες. Το εισέπνευσες» και αμέσως του έκανε ακτινογραφία.

Το τρυπάνι είχε καρφωθεί βαθιά στον πνεύμονα του. Ο Τομ χωρίς να πονάει και να νιώθει κάτι, μεταφέρθηκε αμέσως στο Aurora Medical Center-Kenosha στο Ουισκόσιν. Εκεί οι γιατροί προσπάθησαν να του το αφαιρέσουν.

Έχασαν το χρώμα τους

Ο δρ Αμπντούλ Αλραιγές που τον ανέλαβε έχασε και εκείνος το χρώμα του. Το κομμάτι είχε σφηνωθεί τόσο βαθιά που δεν μπορούσε να το φτάσει με τα εργαλεία του.

«Αν δεν μπορέσουμε να το αφαιρέσουμε με τα εργαλεία, τότε θα πρέπει να μπεις στο χειρουργείο και είναι πολύ πιθανόν να σου αφαιρέσουμε και κομμάτι από τον πνεύμονα» είπαν οι γιατροί στον Τομ και ήταν η σειρά του να χάσει το χρώμα του.

Έσχατη λύση πριν το χειρουργείο ήταν μια νέα συσκευή που είχε το νοσοκομείο και η οποία είναι σχεδιασμένη για την έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου στους πνεύμονες. Με αυτοί οι δρ Αλραιγές και η ομάδα του, κατάφερε να μπει από τους στενούς αεραγωγούς, να φτάσει το κομμάτι του τροχού και να μπορέσει να το βγάλει χωρίς να προκαλέσει ζημιά στον Τομ.

«Ποτέ δεν ήμουν τόσο χαρούμενος όσο όταν άνοιξα τα μάτια μου και τον είδα (τον δρ Αλραιγές) με ένα χαμόγελο κάτω από τη μάσκα να κουνάει ένα μικρό πλαστικό δοχείο με το εργαλείο μέσα», είπε ο Τομ όταν συνήλθε από τη νάρκωση.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024