Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οικονόμου: Το φετινό Πάσχα απέχει πολύ από την μαύρη εικόνα που προσπαθεί να πλάσει ο Τσίπρας

Οικονόμου: Το φετινό Πάσχα απέχει πολύ από την μαύρη εικόνα που προσπαθεί να πλάσει ο Τσίπρας

«Δυσκολίες υπάρχουν και μάλιστα σημαντικές, όμως απέναντι σε αυτές κανείς δεν έμεινε και κανείς δεν θα μείνει μόνος»

Κανείς δεν θα μείνει μόνος  παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν είναι το μήνυμα του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου σε σχόλιό του για τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα σήμερα από την Καλλιθέα.

«Το φετινό Πάσχα απέχει πολύ από τη μαύρη εικόνα που προσπαθεί να πλάσει ο κ. Τσίπρας ως προϊόν της διαρκούς ανειλικρίνειάς του» σημείωνει ο κ. Οικονόμου απαντώντας στις αναφορές του κ. Τσίπρα  ότι η κυβέρνηση παίρνει -όπως είπε- μέτρα σταύρωσης των λαϊκών νοικοκυριών και όχι μέτρα ανάστασης που χρειάζεται η ελληνική κοινωνία.

«Τη Μεγάλη Πέμπτη, το τελευταίο πράγμα που επιβάλλεται από την ημέρα και ταυτόχρονα επιθυμεί ο κόσμος, είναι πολιτικές αντιπαραθέσεις. Δυσκολίες υπάρχουν και μάλιστα σημαντικές, όμως απέναντι σε αυτές κανείς δεν έμεινε και κανείς δεν θα μείνει μόνος. Για αυτό και η πραγματικότητα το φετινό Πάσχα απέχει πολύ από τη μαύρη εικόνα που προσπαθεί να πλάσει ο κ. Τσίπρας ως προϊόν της διαρκούς ανειλικρίνειάς του. Ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλή Ανάσταση» αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχόλιό του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι «το φετινό Πάσχα ίσως είναι το χειρότερο Πάσχα που έχουμε αντιμετωπίσει εδώ και πάρα μα πάρα πολλά χρόνια» και πως «το πασχαλινό τραπέζι θα είναι φτωχότερο διότι τα λαϊκά νοικοκυριά δεν μπορούν να αντέξουν τους υπέρογκους λογαριασμούς του ρεύματος, την τρομακτική ακρίβεια».

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ειδικότερα την αύξηση που ανακοίνωσε χτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον κατώτατο μισθό λέγοντας ότι «χθες αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός 7,5% ενώ ο πληθωρισμός τρέχει με 9%. Εμείς αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό 11% όταν είχαμε αρνητικό πληθωρισμό. Και έχουμε δεσμευθεί και απαιτούμε να πάει στα 800 ευρώ εδώ και έναν χρόνο, πριν έρθει η κρίση».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024