Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντζος: «Ανέκδοτο» να λέει ο Τσίπρας ότι ο Ανδρουλάκης κινείται σε «γκρίζες ζώνες» για τις συνεργασίες

Μάντζος: «Ανέκδοτο» να λέει ο Τσίπρας ότι ο Ανδρουλάκης κινείται σε «γκρίζες ζώνες» για τις συνεργασίες

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας προκάλεσε τον Νίκο Ανδρουλάκη «να μας πει ποιον θέλει» για πρωθυπουργό

Ανέκδοτο χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος τις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης κινείται σε «γκρίζες ζώνες» σε ότι αφορά τις κυβερνητικές συνεργασίες.

Τετραήμερο συνέδριο που τα είχε… όλα

Στον απόηχο του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και της «κρητικής βεντέτας» που άνοιξε ανάμεσα στο Νίκο Ανδρουλάκη και τον Παύλο Πολάκη, ο Αλέξης Τσίπρας κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του προέδρου του ΚΙΝΑΛ ότι δεν θα γίνει δεκανίκι του κ. Τσίπρα, ούτε του κ. Μητσοτάκη και τόνισε ότι «ο κ. Ανδρουλάκης πριν μιλήσει για πρόσωπα, ας μιλήσει για πολιτικές» προσθέτοντας ότι «κινείται στην γκρίζα ζώνη του, δεν απαντώ».

«Μετά από ένα τετραήμερο συνέδριο που τα είχε όλα, από φιλοπουτινικές θεωρίες, αντιεμβολιαστικά κηρύγματα έως και αντιδημοκρατικούς παροξυσμούς για… «καραβανάδες που πρέπει να αναλάβουν δράση», το να επικρίνει ο κ. Τσίπρας τη δική μας παράταξη για «γκρίζες ζώνες», μόνο ως ανέκδοτο μπορούμε να το εκλάβουμε» σχολίασε ο Δημήτρης Μάντζος.

Διαβάστε επίσης «Debate» Τσίπρα και Ανδρουλάκη με αλληλοκατηγορίες για «δεκανίκια» του Μητσοτάκη – Η ενόχληση του Μαξίμου

Διαβάστε επίσης Διάγγελμα Μητσοτάκη για τον κατώτατο μισθό – Ίσως το απόγευμα οι ανακοινώσεις

Άσο από το μανίκι που δεν γνωρίζουμε;

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο Open ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ψήφισε την απλή αναλογική γιατί πιστεύει στις κυβερνήσεις συνεργασίας, οι οποίες αν έχουν προγραμματική βάση μπορεί να είναι πιο σταθερές. Τόνισε δε ότι τους πρωθυπουργούς τους εκλέγει ο ελληνικός λαός. «Να μας πει ποιον θέλει» προκάλεσε τον Νίκο Ανδρουλάκη. «Θα μας βγάλει άσο από το μανίκι, κάποιον που δεν γνωρίζουμε;» συμπλήρωσε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε ότι απευθύνεται όχι μόνο στο ΚΙΝΑΛ αλλά και σε άλλες πολιτικές δυνάμεις. «Εμείς διεκδικούμε πολιτική αλλαγή, να φύγει η κυβέρνηση της Δεξιάς που τα έχει κάνει μαντάρα και να δώσουμε ανάσα στον τόπο με ένα πρόγραμμα που είναι ρεαλιστικό» τόνισε.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024