Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πόλεμος... Κρητικών - Σφοδρή επίθεση Παύλου Πολάκη στον Νίκο Ανδρουλάκη

Πόλεμος… Κρητικών – Σφοδρή επίθεση Παύλου Πολάκη στον Νίκο Ανδρουλάκη

«Ακόμα βλέπεις τον ίσκιο - που σου φιλοτέχνησαν τα πάσης φύσεως διαπλεκόμενα συμφέροντα, που σε θέλουν για δεκανίκι του πολιτικά 'τελειωμένου' Μητσοτάκη - και νομίζεις ότι είναι το μπόι σου!», έγραψε ο θερμόαιμος κ. Πολάκης στο Facebook.

Κρητική… βεντέτα ξεκίνησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, βάζοντας στο στόχαστρο, αυτή τη φορά, τον συντοπίτη του, πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη.

Αιτία στάθηκε τόσο η σημερινή συνέντευξη του κ. Ανρουλάκη, με την οποία κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα, ότι εκείνος – όχι το ΚΙΝΑΛ και ο ίδιος, όπως υπονοούν ή λένε ανοιχτά στον ΣΥΡΙΖΑ – είναι «δεκανίκι της κυβέρνησης Μητσοτάκη», όσο και η πρόσφατη ομιλία του στην Κοζάνη, όταν ξεκαθάρισε πως «από εμάς, πρωθυπουργική καρέκλα δεν θα δει ούτε ο κ. Τσίπρας, ούτε ο κ. Μητσοτάκης, να το πούμε ξεκάθαρα να μην περιμένουν τίποτα!».

Ο… θερμόαιμος πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε να αντισταθεί και να μην σχολιάσει, με μία μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

«Άκου Νίκο Ανδρουλάκη! (Γιατί μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μοίρα…)», έγραψε ο Παύλος Πολάκης.

Και συνέχισε: «Ο Ν. Ανδρουλάκης έκανε δηλώσεις για το ποιος (δεν) θα αναλάβει την πρωθυπουργία, αλλά και για το τι (δεν) είναι προοδευτικό κόμμα (φωτό 1, 2).

Άκου, λοιπόν, Νίκο Ανδρουλάκη:

1) Ακόμα βλέπεις τον ίσκιο – που σου φιλοτέχνησαν τα πάσης φύσεως διαπλεκόμενα συμφέροντα που σε θέλουν για δεκανίκι του πολιτικά «τελειωμένου» Μητσοτάκη – και νομίζεις ότι είναι το μπόι σου!
Πρωθυπουργό θα εκλέξει ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ λαός και δεν θα τον επιβάλεις ούτε εσύ, ούτε τα συμφέροντα που σε στηρίζουν. Όσο και να χτυπιέσαι κι εσύ και οι «φίλοι» σου, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας! Όσο νωρίτερα το αντιληφθείς, τόσο καλύτερα για σένα…
2) Προοδευτικό είναι το κόμμα που ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ούτε ένα ευρώ σε Τράπεζες και ό,τι δάνειο είχε πάρει, το έχει ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ μέχρι τελευταίου λεπτού!
Προοδευτικό είναι το κόμμα που στη διακυβέρνηση του ΔΕΝ εκκόλαψε, ΔΕΝ στήριξε και ΔΕΝ ανέχθηκε τη λαμογιά και την κλεψιά του δημόσιου χρήματος. Το κόμμα που όσο και αν έψαξαν, ΔΕΝ βρήκαν ούτε ένα στέλεχος του να έχει πάρει ΜΙΖΕΣ ή να έχει φάει δημόσιο χρήμα. Το κόμμα που κανένα στέλεχος του ΔΕΝ κατηγορήθηκε για διασπάθιση του δημοσίου χρήματος!!
Προοδευτικό είναι το κόμμα που κατά τη διακυβέρνηση του, ΔΕΝ θαμπώθηκε από την ισχύ της εξουσίας και ΔΕΝ υπέκυψε στη δύναμη του πλούτου. Το κόμμα που τα στελέχη του ΔΕΝ έγιναν ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ με offhsore, ούτε παρατρεχάμενοι και θεραπαινίδες του συστήματος!
Προοδευτικό είναι το κόμμα που τα στελέχη του ΔΕΝ ξέχασαν από που ξεκίνησαν, τι και ποιους εκπροσωπούν, και για ποιους παλεύουν και αγωνίζονται!
Πιστευω καταλαβαίνεις τι εννοώ με τα παραπάνω για σένα και το κομμα που προέρχεσαι και είσαι…
ΥΓ: Άκου και το τελευταίο Νίκο Ανδρουλάκη: Πολλά χρόνια η ΔΙΑΠΛΟΚΗ προσπαθεί λυσσαλέα και με διάφορους τρόπους (προφανώς έβαλε κι εσένα πλέον σε αυτή την «προσπάθεια») να πείσει ή να εξαναγκάσει τον Αλ. Τσίπρα να με αποκηρύξει, περιθωριοποιήσει κλπ.
Ξέρεις γιατί δεν το κάνει;
Όχι γιατί με συμπαθεί, ή γιατί συσπειρώνω ένα μεγάλο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως γράφουν διάφοροι «αφελεις» δημοσιολογουντες .(Δεν «μασάει» από αυτά ο Τσίπρας και το ‘χει αποδείξει!)
Δεν το κάνει, γιατί και ο ΙΔΙΟΣ αγωνίζεται (με το δικό του ύφος και τρόπο) για μια κοινωνία πιο ΔΙΚΑΙΗ και για μια χώρα στην οποία θα υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!
Δηλαδή για μια νέα Ελλάδα που ΟΛΟΙ οι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ πολίτες ονειρευόμαστε!
ΥΓ2 Δυστυχώς αντί να ΒΓΑΛΕΙΣ τα σωστά συμπεράσματα από την τεράστια επιτυχία του συνεδρίου του κορμού της προοδευτικής παράταξης, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, βγήκες δυο φορές τις μέρες του συνεδρίου να «κεντρώσεις» για να δείξεις υποταγή σε αυτούς που σε προώθησαν μετά που δεν πέτυχε το σχέδιο Λοβέδρου..
Μην συνεχίσεις έτσι!
Την επόμενη φορά που θα με αναγκάσεις να σου απαντήσω, θα είμαι λιγότερο ευγενής προς τους «σοσιαλδημοκρατικούς» σου χαρακτηρισμούς….».

Κι όλα αυτά, επειδή ο αρχηγός του τρίτου κόμματος δεν προτίθεται και, μάλιστα, ενώ δεν έχουμε μπροστά μας ούτε υπόνοια εκλογικής διαδικασίας προς το παρόν, να πάει με τον έναν ή με τον άλλον, ακόμη δεν κέρδισε την προεδρία του ΚΙΝΑΛ και να το δηλώσει κι ανοιχτά εκ των προτέρων!

Από την άλλη, έχουμε έναν βουλευτή και πρώην υπουργό, ο οποίος, ενώ ανακαλεί στην τάξη τον Ανδρουλάκη, τονίζοντας ότι «πρωθυπουργό θα εκλέξει ο κυρίαρχος λαός», προεξοφλεί με τρόπο κατηγορηματικό, που δεν… σηκώνει αντιρρήσεις: «Και αυτός ο πρωθυπουργός θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας! Όσο νωρίτερα το αντιληφθείς, τόσο καλύτερα για σένα».

Περί ορέξεως…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024