
Αργεντινή: Γυναίκα πέφτει στις ράγες τρένου και σώζεται από θαύμα
Το στιγμιότυπο που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα του σταθμού
Σοκ προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με μία γυναίκα να λιποθυμά και να πέφτει στις ράγες του μετρό στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, ενώ ο συρμός είναι σε κίνηση.
Συγκεκριμένα, στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνεται μια γυναίκα να παραπατά στην αποβάθρα και να λιποθυμά, ακριβώς τη στιγμή που ένα τρένο έφτανε στο σταθμό.
Η άτυχη γυναίκα, όπως φαίνεται στο βίντεο, χάνει τις αισθήσεις της, και πέφτει από την αποβάθρα στις ράγες, ενώ το τρένο κινείται! Οι επιβάτες που βρίσκονταν στο σημείο τρομοκρατήθηκαν, επικράτησε πανικός, ωστόσο σαν από θαύμα η γυναίκα ήταν ζωντανή.

Η κοπέλα που ονομάζεται Candela περιέγραψε σε τηλεοπτικό σταθμό της Αργεντινής πως συνέβη το ατύχημα: «Μου έπεσε η πίεση και λιποθύμησα. Προσπάθησα να ζητήσω βοήθεια από τον μπροστινό μου, αλλά δεν θυμάμαι τίποτε άλλο, ούτε τη στιγμή που έπεσα στο τρένο».
«Δεν ξέρω πως είμαι ακόμα ζωντανή. Ακόμα προσπαθώ να το καταλάβω» συνέχισε.
- Λίβανος: Το Ισραήλ βομβαρδίζει ξανά τη Βηρυτό
- Γαλλία: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου
- Χανταϊός: Το ζευγάρι από την Ολλανδία που πέθανε είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή, τη Χιλή και την Ουρουγουάη
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη


