Και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 27/4, με το Λαμία-Παναθηναϊκός να αρχίζει στις 18:00 και το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στις 20:00.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Την Τετάρτη 27/04 θα πραγματοποιηθούν οι δύο αγώνες της 2ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.
Το παιχνίδι ΠΑΣ Λαμία-Παναθηναϊκός στο ΔΑΚ έχει ώρα έναρξης 18:00 και αυτό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» θα ξεκινήσει στις 20:00».
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
LIVE: Χάποελ Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Χάποελ Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός για την 35η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Γκατούζο αποτελεί παρελθόν και η ιταλική ομοσπονδία καλείται να επιλέξει μεταξύ Κόντε και Αλέγκρι, τον νέο προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας