Παρασκευή 10 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παπανικολάου: «Όλοι μαζί σαν μια γροθιά για την πρόκριση στο Final Four»

Παπανικολάου: «Όλοι μαζί σαν μια γροθιά για την πρόκριση στο Final Four»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τη σειρά με τη Μονακό. τόνισε ότι το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό, ενώ ξεκαθάρισε ότι κόσμος και ομάδα πρέπει να είναι σαν μια γροθιά για την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται το βράδυ της Τετάρτης (20/4, 21:00) με τη Μονακό στο ΣΕΦ στο πρώτο ματς της σειράς και ο Κώστας Παπανικολάου σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη σημασία του αυριανού παιχνιδιού.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως η βοήθεια του κόσμου θα είναι πολύ σημαντική για τη νίκη, ενώ μίλησε και για το επιθετικό ταλέντο της Μονακό, τον Μάικ Τζέιμς, αλλά και την ώθηση που θα δώσει το γεμάτο ΣΕΦ για την παρουσία του Ολυμπιακού σε ακόμη ένα Final Four.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπανικολάου:

«Επιβάλλεται να δείξεις την θέληση και την αποφασιστικότητα ως ομάδα μέσα στην έδρα σου», τόνισε ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων». «Ειδικά αύριο που είναι το πρώτο παιχνίδι και για εμένα το πιο σημαντικό, καθώς πρέπει με την αποφασιστικότητά σου και την δυναμική σου να κάνεις τον αντίπαλο να πιστέψει πως δεν έχει καμία ελπίδα. Ότι εσύ έχεις το πάνω χέρι και εσύ θα κρίνεις τη σειρά. Εδώ, στο σημείο που έχουμε φτάσει τη φετινή σεζόν, για εμένα είναι το κλειδί. Δεν υπάρχουν πολλά… μυστικά χαρτιά που θα έχουν οι προπονητές. Για αυτό θεωρώ πως η θέληση, η αποφασιστικότητα και η πνευματική ετοιμότητα του καθενός, θα είναι το κλειδί».

Για την Μονακό, είπε: «Είναι μια ομάδα που έχει επιθετικό ταλέντο. Δεν είναι μόνο ο Τζέιμς. Έχει κι άλλα παιδιά που μπορούν να σε πληγώσουν ανά πάσα στιγμή. Σίγουρα ο Τζέιμς είναι ένας χαρισματικός παίκτης, όμως, δεν μπορείς σε τέτοια ματς να επικεντρώνεσαι σε έναν παίκτη και να αφήνεις όλους τους άλλους απ’ έξω. Η Μονακό δίκαια βρίσκεται εδώ που βρίσκεται και έφτασε ως εδώ πάρα πολύ παράγοντες έχουν συμβάλει σε αυτό».

Όσον αφορά στους φιλάθλους και το Sold Out του πρώτου αγώνα, είπε: «Αύριο θα είμαστε όλοι στα κόκκινα! Τους περιμένουμε, ώστε όλοι μαζί σα μια γροθιά να ‘σπρώξουμε’ την ομάδα να βρεθεί σε ένα ακόμη φάιναλ φορ».

Sports in

«Ναυάγιο» δυο δισεκατομμυρίων ευρώ

Η Παρί με τα λεφτά του Κατάρ έχει πετάξει στα σκουπίδια τρομακτικά λεφτά στην προσπάθεια για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Μαϊου 2024