Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αυτός κι ο άλλος» της ΕΡΤ, Θοδωρής Βαμβακάρης αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους πως ο αγαπημένος του πατέρας έφυγε από τη ζωή.
Ο παρουσιαστής τον αποχαιρέτησε με ένα πραγματικά πολύ συγκινητικό μήνυμα στο Facebook.
Η ανάρτηση του Θοδωρή Βαμβακάρη για τον πατέρα του
«Αντίο καλλιτέχνη… Εδώ και δεκαετίες οι επιγραφές σου φωτίζουν ακόμα τα πιο ιστορικά μαγαζιά και κτίρια του Πειραιά. Πάντα σου άρεσε να ανεβαίνεις ψηλά και να δημιουργείς. Αυτήν τη φορά ανέβηκες αλλά δεν θα κατέβεις… Θα θυμάμαι, μπαμπά, όσα μου έμαθες στη ζωή μου..» έγραψε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Βαμβακάρης.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.