Ο Γρηγόρης Λέων τους τελευταίους μήνες βρίσκεται ανάμεσα στα πρόσωπα της επικαιρότητας μέσα από τις αποκαλύψεις του για τους θανάτους των παιδιών στην Πάτρα.
Ο Γρηγόρης Λέων είναι ένας άνθρωπος με έντονη κοινωνική δράση, ενώ οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις είχαν ξεκινήσει πολύ πιο νωρίς, με τον ιατροδικαστή να κάνει εμφάνιση – έκπληξη στον περσινό κύκλο του Master Chef.
Πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων
Μάλιστα ο ίδιος είχε εμφανιστεί στο MasterChef 5 ως πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.
Πιο συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενοι θα έπρεπε να ετοιμάσουν ένα μενού 5 πιάτων για άπορους, άστεγους, και ανθρώπους που ζουν στα όρια της φτώχιας και της ανέχειας. Ο Γρηγόρης Λέων βρέθηκε στα γυρίσματα του MasterChef μιλώντας στους διαγωνιζόμενους για την συνεισφορά σε ανθρώπους με πραγματικά μεγάλη ανάγκη για φαγητό.
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε αναφερθεί στην εμφάνιση του Γρηγόρη Λέων και στις αντιδράσεις των παικτών:
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.