Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη αναζήτηση για κεταμίνη και το «ύποπτο» τηλεφώνημα πριν τη σύλληψη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη αναζήτηση για κεταμίνη και το «ύποπτο» τηλεφώνημα πριν τη σύλληψη

Έχουν βρεθεί σημαντικά στοιχεία στο tablet που ανασύρθηκε από τον τάφο της μικρής Τζωρτζίνας

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας, όπου τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια. Η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, βρίσκεται ήδη προφυλακισμένη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Τι ακριβώς έχει βρεθεί τόσο στα κινητά της Ρούλας Πισπιρίγκου, όσο και στο τάμπλετ που θέλησε να θάψει μαζί με το πρώτο της παιδί, την Τζωρτζίνα, αποκαλύπτει η εφημερίδα «Μπαμ».

Συγκεκριμένα, η αστυνομία έχει καταφέρει να ανασύρει 27 εγγραφές από 12 Ιανουαρίου 2022 έως και τις 30 Μαρτίου – που έγινε η σύλληψη – σε μηχανή αναζήτησης όπου αναζητούσε ιστοσελίδες με ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο.

Μάλιστα, στις 17 Ιανουαρίου 2022 υπάρχει εγγραφή, 12 ημέρες πριν καταλήξει η Τζωρτζίνα, όπου η κατηγορούμενη μπαίνει σε ιστοσελίδα ασχολείται με αναισθητικά φάρμακα και εκεί για πρώτη φορά υπάρχει η αναζήτηση της κεταμίνης. Σε αυτή την ιστοσελίδα έβλεπε διάφορες ουσίες, μεταξύ των οποίων και η κεταμίνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τρεις μέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, στο κινητό τηλέφωνο της 33χρονης η Google έβγαζε διαφημίσεις από ιστοσελίδες με τον όρο «κεταμίνη».

«Έμμεση ομολογία;»

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός μιλώντας το πρωί της Κυριακής στο OPEN έκανε λόγο και για μία «πιθανή έμμεση ομολογία» της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου μέσω τηλεφωνήματος που έγινε σε δημοσιογράφο. Συγκεκριμένα, στις 15 Μαρτίου του 2022 – 15 μέρες πριν τη σύλληψη της 33χρονης – μία γυναίκα που υποτίθεται ότι ήταν η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη είχε τηλεφωνήσει στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού, ενόσω η υπόθεση βρισκόταν σε εξέλιξη.

Η γυναίκα ζητούσε από τη δημοσιογράφο να «ψάξει να βρει πού μένει ο Δασκαλάκης γιατί έτσι θα λυθεί το μυστήριο του θανάτου της Τζωρτζίνας». Σύμφωνα με την έρευνα της εφημερίδας Μπάμ αυτή η γυναίκα δεν ήταν άγνωστη: Επρόκειτο για κλήσεις που έγιναν από το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί μιλάμε για 15 μέρες πριν τη σύλληψη, μία περίοδο που η υπόθεση εξεταζόταν από τις δικαστικές Αρχές και το Ανθρωποκτονιών και οι γονείς ήταν ενωμένοι μπροστά στην κάμερα και έψαχναν την αιτία θανάτου των παιδιών τους» σχολίασε ο Πέτρος Κουσουλός.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024