Ο Γουόκερ έσπρωξε τον Βρσάλικο στον δρόμο για τα αποδυτήρια
Kατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών προς τα αποδυτήρια οι Γκρίλις και Σάβιτς συνέχισαν τον διαπληκτισμό τους, ενώ και ο Γουόκερ έσπρωξε τον Βρσάλικο.
H αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Σίτι σημαδεύτηκε από αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, αλλά και κατά την αποχώρηση τους στην φυσούνα στον δρόμο προς τα αποδυτήρια.
Μετά το 0-0 των δύο ομάδων και την πρόκριση των Πολιτών στα ημιτελικά του Champions League, ένα νέο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας από τις στιγμές της έντασης που ακολούθησαν μετά το τέλος του αγώνα στον δρόμο προς τα αποδυτήρια με τους παίκτες να συνεχίζουν τους διαπληκτισμούς τους.
Πιο συγκεκριμένα η κόντρα που είχε ξεσπάσει λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Σάβιτς και τον Γκρίλις συνεχίστηκε και στη φυσούνα, με τους δυο να τα λένε σε πολύ έντονο ύφος και τον Ντίας να τραβάει τον Άγγλο συμπαίκτη του για να τον απομακρύνει.
Βέβαια αυτοί οι δύο δεν ήταν οι μοναδικοί που συμμετείχαν στον καυγά, καθώς μέρος πήρε και ο Κάιλ Γουόκερ που με την σειρά του έσπρωξε τον Βράσλικο, όποιος εξαγριωμένος λίγες στιγμές αργότερα πέταξε το διακριτικό φανελάκι του προς τους παίκτες του Γκουαρντίολα και προσπαθούσε να ορμήσει στους αντιπάλους του.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.