Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποτέ δίνει ο Τσιτσιπάς τη μεγάλη μάχη με τον Ζβέρεφ

Ποτέ δίνει ο Τσιτσιπάς τη μεγάλη μάχη με τον Ζβέρεφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πρόκριση του επί του Σβάρτσμαν, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Monte Carlo Masters τον Σβέρεφ με την αναμέτρηση να ξεκινά περίπου στις 16:30.

O Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα στα προημιτελικά κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αργεντινού Ντιέγκο Σβάρτσμαν και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Monte Carlo Masters, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η αναμέτρηση του Στέφανου κόντρα στον Αργεντινό διήρκησε 2:45 λεπτά και ήταν το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας και μάλιστα τελείωσε μετά τις 12 τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος. Ο Έλληνας πρωταθλητής με τρομερά ψυχικά αποθέματα κατάφερε να γυρίσει το ματς αν και ήταν πίσω στο 30 σετ με 4-0 γκέιμ, έκανε την ολική ανατροπή και επικράτησε με 6-4 στο φινάλε της αναμέτρησης.

Πλέον ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για τα ημιτελικά του Μonte Carlo Masters με την αναμέτρηση να μην ξεκινά πριν από τις 16:30, καθώς προηγείται ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Φοκίνα και τον Ντιμίτροφ που είναι προγραμματισμένος για τις 14:30 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Σβέρεφ, μιας και ο αντίπαλος του είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ από την άλλη πλευρά ο Στέφανος θα πρέπει να διαχειριστεί και το θέμα της κούρασης του, καθώς η αναμέτρηση κόντρα στον Σβάρτσμαν τελείωσε μετά τις 12 και έτσι σε λιγότερο από 24 ώρες αντιμετωπίζει έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Αυτή θα είναι η 10η φορά που οι δύο τενίστες θα αναμετρηθούν στην καριέρα τους, με τον Τσιτσιπά να προηγείται με 6-3 στις νίκες, έχοντας μάλιστα το απόλυτο 2-0 στις χωμάτινες συναντήσεις τους.

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024