Πόλεμος στην Ουκρανία: «Αυτός είναι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος» είπε ρωσίδα δημοσιογράφος
Ο πόλεμος στη Ουκρανία «μπορεί με ασφάλεια να ονομαστεί Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, είπε ρωσίδα δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης
Λίγες μόλις ώρες μετά τη βύθιση της ναυαρχίδας Moskva στη Μαύρη Θάλασσα, ενός από τα σημαντικότερα πλοία του ρωσικού στόλου και εάν οι ισχυρισμοί του Κιέβου επιβεβαιωθούν πως το «χτύπησαν» με πυραύλους , θα πρόκειται για ένα σοβαρό πλήγμα για τη Ρωσία και για μια «τονωτική ένεση» στο ηθικό της Ουκρανίας.
Ρωσίδα παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης, προχώρησε σήμερα σε έναν απίστευτο ισχυρισμό για τον πόλεμο στην Ουκρανία, λέγοντας χωρίς περιστροφές ότι «έχει ξεσπάσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος».
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της dailymail.co.uk, η παρουσιάστρια του «Rossiya 1», Όλγα Σκαμπέγιεβα, τόνισε ότι ο πόλεμος στη Ουκρανία «μπορεί με ασφάλεια να ονομαστεί Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Αυτό είναι απολύτως σίγουρο. Τώρα σίγουρα παλεύουμε ενάντια στις υποδομές του ΝΑΤΟ, αν όχι στο ίδιο το ΝΑΤΟ. Πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό».
Επεσήμανε πως η Δύση πιστεύει ότι «οι Ρώσοι πρέπει απλώς να εξαφανιστούν από προσώπου γης».
Η Σκαμπέγιεβα, βάζοντας ακόμα ένα λιθαράκι στην ρωσική προπαγάνδα για τον πόλεμο στην Ουκρανία, ισχυρίστηκε επίσης ότι οι Ουκρανοί ξεχύνονται στους δρόμους και υποδέχονται ενθουσιασμένοι (!) τα ρωσικά στρατεύματα και τους αντιμετωπίζουν «σαν πραγματικούς απελευθερωτές».
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις κατηγορίες περί εγκλημάτων πολέμου που έγιναν στην Ουκρανία, – όπως τη σφαγή στη Μπούκα – επαναλαμβάνοντας τον ισχυρισμό της Μόσχας ότι για τις δολοφονίες Ουκρανών αμάχων, ευθύνονται οι Ουκρανοί στρατιώτες και όχι οι Ρώσοι.
Δείτε το βίντεο της εκπομπής της Σκαμπέγιεβα
- DSquared2: Οι βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου
- Παναγιώτης Νέστορας: Πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο – «Η απώλεια της γυναίκας μου να είναι η τελευταία από τέτοια άνανδρα χτυπήματα»
- Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για την Ολλανδία – Ποιους παίκτες πήρε μαζί του ο Μεντιλίμπαρ (pics)
- Ξέσπασε ο Μόντριτς: «Δεν μπορείς να δίνεις τέτοιο πέναλτι»
- Αύξηση σχεδόν 30% στους θανάτους στη Γαλλία κατά τον καύσωνα του Ιουνίου

