Αίθριος γενικά με τοπικές νεφώσεις αναμένεται ο καιρός σήμερα, Παρασκευή 15 Απριλίου.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, θα πνέουν άνεμοι έως 4 μποφόρ στα πελάγη, εκτός από το νότιο Ιόνιο όπου θα φτάνουν τα 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, κυρίως στα δυτικά και βόρεια.
Αναλυτική πρόγνωση
Πιο αναλυτικά, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 21 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 1 έως 23, στην Ήπειρο από 3 έως 25 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 23, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 24 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 23 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 3 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες γενικά διευθύνσεις και στο Ιόνιο από ανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό με παροδικά αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ και στα ανατολικά έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς, στα βόρεια όμως θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας