Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Humanvue: Η πρώτη Εκπαιδευτική Πλατφόρμα για το HR

Humanvue: Η πρώτη Εκπαιδευτική Πλατφόρμα για το HR

Το μεγαλύτερο Digital School στην Ελλάδα για επιτυχημένη καριέρα στον χώρο του HR. Αποτελεί την πιο σύγχρονη εκπαιδευτική πλατφόρμα για το HR, με πραγματικά παραδείγματα που συλλέχθηκαν από 100+ εταιρείες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Οι εταιρείες  Vaquancy και  Reatcode – αναγνωρισμένος ως εγκεκριμένος πάροχος εκπαίδευσης από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Certification Institute – USA) δημιούργησαν το Humanvue, το πρώτο Digital Training Hub για επιτυχημένη καριέρα στον χώρο του HR.

Το HumanVue είναι μία ψηφιακή πλατφόρμα με πληθώρα  online προγραμμάτων , που καλύπτουν όλο το φάσμα του HR. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά από όλες τις συσκευές (υπολογιστή, κινητό, tablet κτλ.) και 24 ώρες το 24ωρο ανά πάσα στιγμή. Σε 1 μόλις λεπτό μπορούν να εγγραφούν στην Πλατφόρμα και στο πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει και να ξεκινήσουν την παρακολούθηση αμέσως. Ο χρόνος παρακολούθησης κάθε προγράμματος εξαρτάται αποκλειστικά από το πρόγραμμα και τον ρυθμό κάθε χρήστη. Δεν υπάρχει προθεσμία ολοκλήρωσης και οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν τις ενότητες του προγράμματος όσες φορές επιθυμούν. Τα προγράμματα είναι στην ελληνική γλώσσα και έχουν δομηθεί με σαφήνεια και διαδραστικό περιεχόμενο, ώστε να γίνονται εύληπτα ανεξάρτητα από την προηγούμενη εμπειρία ή εμπλοκή των χρηστών με το HR.

.

Ποιος είναι ο στόχος των προγραμμάτων;

Ανάλογα με το κάθε πρόγραμμα, σκοπός του Humanvue είναι να προσφέρει πρακτικές γνώσεις για κάθε πλευρά του HR. Για παράδειγμα, το πρόγραμμα HR Generalist, HR Recruiter & Payroll Specialists, παρουσιάζονται αναλυτικά το αντικείμενο κάθε ειδικότητας, τα διαθέσιμα εργαλεία, οι τεχνικές και οι πρακτικές που ακολουθούνται στην αγορά εργασίας, καθώς επίσης και tricks και tips που χρησιμοποιούν κορυφαίοι επαγγελματίες. Μέσα από διαδραστικό περιεχόμενο, θεωρία, πραγματικές υποθέσεις, παραδείγματα, Tests αξιολόγησης και ερωτήσεις, το Humanvue διασφαλίζει ότι όσοι όλοι ολοκληρώνουν τα courses, θα έχουν αποκομίσει σημαντικές γνώσεις για το αντικείμενο που τους ενδιαφέρει.

Με την ολοκλήρωση ενός ή περισσοτέρων courses, υπάρχει προαιρετικά η δυνατότητα του εκπαιδευομένου να υποβάλει το βιογραφικό του σημείωμα και να εγγραφεί στο δίκτυο ταλέντων της Vaquancy, που αποτελεί έναν πολυεθνικό όμιλο διασύνδεσης με εταιρείες,  με εξειδίκευση και σε business ρόλους.

Ένα πολύ ενδιαφέρον εισαγωγικό course, για όσους θέλουν να εισέλθουν στον χώρο του HR αλλά δεν ξέρουν σε ποια ειδικότητα θα πρέπει να κατευθυνθούν και πώς να αποκτήσουν τις γνώσεις που χρειάζονται, είναι το “HR Career Paths”. Όσοι εγγραφούν στο Course, θα μάθουν τα πάντα για τις διαθέσιμες επαγγελματικές επιλογές στο HR και απαντώντας στο Quiz, θα λάβουν την πρόταση του Humanvue σχετικά με την ειδικότητα του HR που του ταιριάζει.

Παρέχεται πιστοποίηση με την ολοκλήρωση των προγραμμάτων;

Με την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των προγραμμάτων, οι χρήστες λαμβάνουν αυτόματα πιστοποίηση, την οποία μπορούν να επιλέξουν να αποθηκεύσουν, να εκτυπώσουν και να μοιραστούν στα social media. Οι πιστοποίησεις των courses εκδίδονται από τη Reatcode, η oποία αποτελεί τον μοναδικό training provider στην Ελλάδα και την Κύπρο που αναγνωρίζεται από τον Νο1 οργανισμό επαγγελματικών πιστοποιήσεων στον κλάδο του Επίσης, οι πιστοποιήσεις του Humanvue τυγχάνουν μεγάλης εκτίμησης από την αγορά στον ιδιωτικό τομέα, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εγκυρότητα και η ποιότητα των εκπαιδεύσεων στο Humanvue, κατοχυρώνεται από την εμβέλεια των Learning & Hiring Partners.

 

Όποιος ενδιαφέρεται να εκπαιδευτεί στις ειδικότητες του HR και τις πιο σύγχρονες τάσεις του κλάδου μπορεί να περιηγηθεί στην πλατφόρμα: academy.humanvue.gr

 

Sports in

«Ο Ολυμπιακός φαβορί για το Conference League» (pics)

Οι «Ερυθρόλευκοι», πριν από τις ρεβάνς της ημιτελικής φάσης, συγκεντρώνουν ποσοστό πιθανοτήτων 36,3%, έναντι  35,7% της Φιορεντίνα, 17,5% της Μπριζ και μόλις 10,5% της Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024