Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πόλεμος στην Ουκρανία: Πεζοναύτες έσπασαν τον ρωσικό κλοιό και έφτασαν στη Μαριούπολη

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πεζοναύτες έσπασαν τον ρωσικό κλοιό και έφτασαν στη Μαριούπολη

«Τμήματα της 36ης ταξιαρχίας πεζοναυτών, έπειτα από έναν δύσκολο και πολύ ριψοκίνδυνο ελιγμό, έσπασαν τον κλοιό και ενώθηκαν με το τάγμα Άζοφ», ανέφερε το Γραφείο του προέδρου της Ουκρανίας.

Στην Μαριούπολη τα τμήματα της 36ης ταξιαρχίας πεζοναυτών που φέρει το όνομα του αντιναυάρχου Μιχαήλ Βιλίνσκι, έσπασαν τον κλοιό και ενώθηκαν με το τάγμα «Αζόφ», μεταδίδει το ουκρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ukrinform, επικαλούμενο δηλώσεις του επικεφαλής του προεδρικού γραφείου Ολέξιι Αρεστόβιτς που έκανε με ανάρτησή του στο Facebook.

«Στην Μαριούπολη τμήματα της 36ης ταξιαρχίας πεζοναυτών, έπειτα από έναν δύσκολο και πολύ ριψοκίνδυνο ελιγμό, έσπασαν τον κλοιό και ενώθηκαν με το τάγμα Άζοφ, το οποίο με τρόπο επαγγελματικό υποστήριξε την επιχείρηση» έγραψε ο Αρεστόβιτς.

Ο Αρεστόβιτς επισήμανε ότι το τάγμα «Αζόφ» έλαβε σημαντική ενίσχυση, ενώ η 36η ταξιαρχία απέφυγε να διασπασθεί κατά τμήματα και απέκτησε πρόσθετες σοβαρές δυνατότητες, αποκτώντας μια δεύτερη ευκαιρία.

Eνίσχυση της άμυνας

«Οι υπερασπιστές της πόλης είναι τώρα πλέον μαζί, ενίσχυσαν σημαντικά την περιοχή άμυνάς τους. Γενικά το σύστημα άμυνας της πόλης αναβαθμίσθηκε και ενισχύθηκε. Αυτό λοιπόν συμβαίνει όταν οι αξιωματικοί δεν τα χάνουν και σθεναρά διοικούν τα στρατεύματα. Ας κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Ο στρατός ξέρει τι κάνει» δήλωσε ο Αρεστόβιτς.

Πρόσφατα είχε μεταδοθεί ότι η 36η ταξιαρχία πεζοναυτών είχε ανακοινώσει ότι στα τμήματα που έχει στην Μαριούπολη τελειώνουν τα πολεμοφόδια και η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024