Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: «Αν ήθελε να κάνει κακό στην Τζωρτζίνα, θα μπορούσε να καταλήξει στο σπίτι», λέει ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου

Πάτρα: «Αν ήθελε να κάνει κακό στην Τζωρτζίνα, θα μπορούσε να καταλήξει στο σπίτι», λέει ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου

Το γεγονός ότι η άτυχη 9χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο και όχι στο σπίτι, αποτελεί ένα βασικό επιχείρημα της υπερασπιστικής γραμμής της 33χρονης - Πώς είχε αποδομήσει η Αγγελική Νικολούλη αυτό το επιχείρημα.

Τα όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή σχολίασε ο δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος.

Η 33χρονη μητέρα στην συνέντευξή της υποστήριξε ότι «κατηγορείται μόνο με ενδείξεις» για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, με τον δικηγόρο της να αναφέρει, μιλώντας στην εκπομπή Tlive του Alpha:

«Αυτό είναι το προϊόν των συζητήσεων που κάνουμε. Ως νομικός παραστάτης, της έχω εξηγήσει ποια είναι η διαδικασία που προβλέπεται από τον νόμο. Πράγματι, οι ενδείξεις εκτιμήθηκαν. Ενδείξεις, που θα μπορούσαν να οδηγούν σε κάποιο πρόσωπο για τέτοιου είδους αδίκημα, είναι αρκετές για να έχουν ως συνέπεια την επιβολή κράτησης»

Όταν ρωτήθηκε ο κ. Παπαδόπουλος για το γεγονός ότι η ανεύρεση κεταμίνης αποτελεί απόδειξη, ο συνήγορος της 33χρονης απάντησε πως «ήταν πάντα η μαμά μόνη, όταν γίνονταν επεισόδια στο παιδί; Η απάντηση είναι όχι. Αυτό προκύπτει και από τα έγγραφα της δικογραφίας. Άρα, η σχετική απορία που διατυπώνεται σαν ένδειξη εναντίον της και μεταφέρεται από τα media δεν είναι ακριβής».

«Σε σχέση με την κεταμίνη», προσέθεσε ο δικηγόρος της, «η ίδια υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή πως δεν γνωρίζει τη συγκεκριμένη ουσία. Προκύπτει ότι αυτή η ουσία δεν υπάρχει στο εμπόριο και χρησιμοποιείται σε δύο εφαρμογές, εκ των οποίων η μία είναι η παιδοχειρουργική και οι ΜΕΘ σε παιδιατρικές κλινικές».

«Αν η εντολέας μου ήθελε να κάνει κακό στην Τζωρτζίνα, θα μπορούσε να μην την προσέξει αρκετά και να καταλήξει στο σπίτι και όχι στο νοσοκομείο με τόσους γιατρούς και νοσηλευτές γύρω-γύρω», υπογράμμισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Αγγελική Νικολούλη: «Η Ρούλα ήθελε να πεθάνει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο για να σβήσει τις υποψίες»

Μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για το γεγονός ότι η Τζωρτζίνα κατέληξε σε νοσοκομείο και όχι στο σπίτι, είχε δώσει η Αγγελική Νικολούλη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, την περασμένη εβδομάδα.

«Μου έλεγε από την αρχή των επαφών μας ότι η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο και η Ίριδα στο σπίτι. Το τόνιζε συνέχεια. Ξεκινήσαμε την έρευνα και την εστιάσαμε γύρω από την Τζωρτζίνα. Έβλεπα ότι για κάποιο λόγο ήθελε; έπρεπε; να πεθάνει το παιδί στο νοσοκομείο και όχι στο σπίτι», τόνισε η Αγγελική Νικολούλη.

Η έμπειρη δημοσιογράφος ανέφερε, μάλιστα, πως ο θάνατος της Ίριδας στο σπίτι και ενώ δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, είχε προβληματίσει το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον.

«Βρήκαμε ένα στοιχείο σοβαρό, που αποκτά την έννοια του στοιχείου ντοκουμέντου. Είναι πάρα πολύ σοβαρό, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω για σοβαρούς λόγους. Θα το δούμε στην εκπομπή απόψε».

«Ήθελα να δω τι έλεγε για την Τζωρτζινούλα, όπως την αποκαλούσε η μάνα. Αυτό το παιδί ήταν το μεγαλύτερο, το πιο κοινωνικό, το πιο έξυπνο, ήξερε πολλά και μίλαγε», είπε η Αγγελική Νικολούλη και πρόσθεσε ότι η Τζωρτζίνα, προτού οδηγηθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, είχε μιλήσει με τον τρόπο της.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024