Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Μώραλης: Ο Πειραιάς έχει μετατραπεί σε μία βιώσιμη «έξυπνη» πόλη

Γιάννης Μώραλης: Ο Πειραιάς έχει μετατραπεί σε μία βιώσιμη «έξυπνη» πόλη

«Οι Πόλεις του Μέλλοντος: Σύγχρονες, Ασφαλείς και Βιώσιμες – Η ώρα της υλοποίησης» ήταν ο τίτλος του συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή δημάρχων της Νοτιανατολικής Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και του Γιάννη Μώραλη

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συμμετείχε χθες στο Διεθνές Συνέδριο Πόλεων Νοτιοανατολικής Ευρώπης «Οι Πόλεις του Μέλλοντος: Σύγχρονες, Ασφαλείς και Βιώσιμες – Η ώρα της υλοποίησης», το οποίο διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη. Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων (DT&S),G με την υποστήριξη της Cisco, του Δήμου Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων.

Ο κ. Μώραλης συμμετείχε στο πάνελ με θέμα: «Συνεργασία Έξυπνων Πόλεων Νοτιοανατολικής Ευρώπης» μαζί με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη, την Δήμαρχο Σκοπίων κα Danela Arsovska, την Αντιδήμαρχο Διεθνών Υποθέσεων Τιράνων κα Anuela Ristani, την Αντιδήµαρχο Σαράγιεβο κα Anja Margetic και την Αντιδήµαρχο Πρίστινας κα Donjeta Sahatciu.

Το στοίχημα μιας βιώσιμης «έξυπνης» πόλης

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Συμμετείχα χθες στη Θεσσαλονίκη σε συνέδριο που διοργάνωσε το Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων με την υποστήριξη της Cisco, του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, με θέμα: «Οι Πόλεις του Μέλλοντος: Σύγχρονες, Ασφαλείς και Βιώσιμες – Η ώρα της υλοποίησης».

Είχα την ευκαιρία σε ένα ιδιαιτέρως ενδιαφέρον πάνελ να αναπτύξω περιεκτικά τις πολιτικές του Δήμου Πειραιά σε σχέση με τη μετατροπή του τα τελευταία χρόνια αλλά και στο μέλλον, σε μια βιώσιμη «έξυπνη» πόλη αλλά και το πως θα μπορούσαν οι πόλεις μεταξύ τους να αναπτύξουν κοινές δράσεις στον τομέα αυτό. Τέλος, είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα τον οποίο και ευχαριστώ για την άριστη φιλοξενία αλλά και τον Δήμαρχο Τρικκαίων και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου»

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024