Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με νέα σύγχρονα οχήματα ενισχύεται ο στόλος της Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά

Με νέα σύγχρονα οχήματα ενισχύεται ο στόλος της Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά

Σημειώνεται, ότι το επόμενο διάστημα ο Δήμος Πειραιά θα παραλάβει κι άλλα οχήματα για την  ενίσχυση του στόλου της  Καθαριότητας, εκσυγχρονίζοντας περαιτέρω τις υπηρεσίες αποκομιδής των απορριμμάτων

Με νέα σύγχρονα  οχήματα  ενισχύεται ο στόλος της Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά, με στόχο την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών καθαριότητας στους πολίτες.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Πειραιά  παρέλαβε σήμερα, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτη Ρέππα, τρία μηχανήματα έργου για την αποκομιδή  αντικειμένων και μπαζών  από τους δρόμους της πόλης και δύο νταλίκες μεταφόρτωσης για την περισυλλογή των απορριμμάτων.

Σημειώνεται, ότι το επόμενο διάστημα ο Δήμος Πειραιά θα παραλάβει κι άλλα οχήματα για την  ενίσχυση του στόλου της  Καθαριότητας, εκσυγχρονίζοντας περαιτέρω τις υπηρεσίες αποκομιδής των απορριμμάτων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Ο στόλος στην Καθαριότητα ενισχύεται ακόμη περισσότερο με τα οχήματα που παραλάβαμε σήμερα. Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει στον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού μας και η πόλη μας, παρά τα όποια σημειακά προβλήματα, είναι πλέον καθαρή. Σ΄ αυτό συμβάλλουν  εκτός των εργαζομένων, των Αντιδημάρχων και των συνεργατών τους και ο σύγχρονος εξοπλισμός.  Την  πρώτη μας θητεία περπατούσα στον δρόμο και αρκετά από τα παράπονα ήταν πως θέλουμε πιο καθαρό Πειραιά. Πλέον, το μόνο που δεν ακούω είναι προβλήματα για την καθαριότητα και αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς αποτελεί υποχρέωση και καθήκον της Δημοτικής Αρχής να είναι ο Πειραιάς όσο γίνεται πιο καθαρός, αυτό δηλαδή  που επιθυμούν περισσότερο οι δημότες μας.  Θα προχωρήσουμε σε ακόμα πιο σύγχρονες δράσεις στα πρότυπα των πόλεων του εξωτερικού, οι οποίες δίνουν  στην πόλη το αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε: έναν καθαρό Πειραιά  τόσο στο κέντρο  όσο και στις γειτονιές».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, τόνισε:

«Είναι σημαντικό οι εργαζόμενοι να έχουν σύγχρονα μέσα στη διάθεσή τους, ώστε να είναι πιο αποδοτική και με μεγαλύτερη ασφάλεια η δουλειά τους. Παραλάβαμε σήμερα τρία μηχανήματα έργου, τα οποία θα μας βοηθήσουν σημαντικά στην αποκομιδή αντικειμένων και μπαζών και δύο νταλίκες μεταφόρτωσης, οι οποίες θα τοποθετηθούν στον Σταθμό Μεταφόρτωσης που έχουμε, ο οποίος αναβαθμίζεται. Έτσι, έχουμε περισσότερη αυτονομία στην αποκομιδή των απορριμμάτων.  Συνεχίζουμε την αναβάθμιση του στόλου, στο μέλλον θα έρθουν κι άλλα μηχανήματα, νέα απορριμματοφόρα, νέα καδοπλυντήρια, νέα φορτηγά. Προχωράμε δυναμικά σε αυτό το «κομμάτι», γιατί πιστεύουμε ότι δίνοντας τα κατάλληλα μέσα στους εργαζόμενους είναι πιο αποδοτική η εργασία τους».

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024