Ηρακλής: Τέλος η σεζόν για τον Τόνι Ροτέν
Ο Τόνι Ροτέν υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου και οπίσθιου κέρατος στο αριστερό γόνατο και δεν προβλέπεται να επιστρέψει πριν το τέλος της σεζόν.
Ο Τόνι Ροτέν στάθηκε για μια ακόμη φορά άτυχος, καθώς μετά τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο του υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη οπίσθιου κέρατος έσω και έξω μηνίσκου.
Ο έμπειρος γκαρντ τραυματίστηκε στη διάρκεια της αποχής των παικτών του Ηρακλή από τις προπονήσεις με τις απόψεις βέβαια να διίστανται αν το έπαθε κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή επάνω σε κάποιον πανηγυρισμό.
Η ουσία είναι ότι υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ηρακλής «τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί, αν το πρόβλημα του Αμερικανού παίκτη θα αντιμετωπιστεί με αρθροσκόπηση». Σε κάθε περίπτωση θα αργήσει να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς ο Αμερικανός.
- Ανακοίνωσε τον Μπαντιό ο Παναθηναϊκός (pic)
- Ζότα Σίλβα: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα που ήθελα να κάνω στην καριέρα μου»
- Αυτό είναι το deal του Ολυμπιακού με τον Μοντέρο
- Ο Λεμπρόν… σκέφτεται τους Χιτ του Γιάννη: «Οι τρεις ομάδες που εξετάζει για το επόμενο βήμα»
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pics)
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442