Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 από την Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, όμως έμεινε ζωντανός στην υπόθεση της πρόκρισης στα ημιτελικά του Europa Conference League, η οποία θα κριθεί την προσεχή Πέμπτη (14/4, 22:00) στην Τούμπα.
Πάντως ο Δικέφαλος του βορρά οφείλει πολλά στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που ήταν καθοριστικός στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μαρσέιγ και κράτησε ζωντανό τον ΠΑΟΚ για να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη της διοργάνωσης.
Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας τερματοφύλακας πραγματοποίησε οκτώ επεμβάσεις και κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα σε ένα παιχνίδι που η άμυνα του ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αρκετά να αντιμετωπίσει τους επιθετικούς της Μαρσέιγ.
Μάλιστα η UEFA με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, αναφέροντας πως ήταν ο πρώτος τερματοφύλακας με τις περισσότερες επεμβάσεις τα πρώτα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Conference League.
Η αγγλική ομάδα εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης σεζόν και οι παίκτες της το… γλέντησαν σε ελληνικό club του Μάντσεστερ, σπάζοντας πιάτα