Ασταμάτητη μοιάζει το τελευταίο διάστημα η Μπαρτσελόνα. Ο Τσάβι έριξε κόντρα στη Λεβάντε τους Πέδρι, Γκάβι και Ντε Γιονγκ και εκείνοι τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο.
Η Μπαρτσελόνα του Τσάβι βρήκε και πάλι τη λύση, έφυγε με το διπλό από την έδρα της Λεβάντε επικρατώντας με 3-2 και παρέμεινε για 15ο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα αήττητη, έχοντας παράλληλα και το μεγαλύτερο αήττητο σερί στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Ήταν μια νίκη στην οποία ο Τσάβι είχε καθοριστική συμβολή. Παρότι ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές, ο Ισπανός έκανε τις απαραίτητες κινήσεις στο δεύτερο μέρος και μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να φθάσει στο σημαντικό «τρίποντο».
Ο 41χρονος χρησιμοποίησε όλες του τις διαθέσιμες αλλαγές από τον πάγκο, καθώς έκανε συνολικά πέντε αλλαγές. Το αποτέλεσμα είναι και αυτό που δικαιώνει τελικά τον Τσάβι. Στο 56ο λεπτό ο Τσάβι έριξε στη μάχη τους Πέδρι και Γκάβι, με το σκορ στο 1-0.
Έξι λεπτά αργότερα οι δυο τους συνεργάστηκαν για το 2-1 των Μπλαουγκράνα στο Estadi Ciutat de València.
Η αλλαγή του Λανγκλέ ωστόσο πήγε να αποδειχθεί μοιραία, καθώς ο Γάλλος υπέπεσε σε πέναλτι δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στη Λεβάντε να ισοφαρίσει, επτά λεπτά πριν από τη λήξη.
Κι όμως, ο Τσάβι δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Έριξε στη μάχη τον Λουκ Ντε Γιονγκ στο 84ο λεπτό και ο Ολλανδός τον έβγαλε ασπροπρόσωπο σκοράροντας στις καθυστερήσεις το νικητήριο γκολ της Μπαρτσελόνα.
? 84′ Luuk de Jong comes on for Barcelona ⚽️ 90+2′ Luuk de Jong puts Barcelona 3-2 up
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο