Τσάβι: «Δυσκολευτήκαμε πραγματικά»
Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 1-1 με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τα προημιτελικά του Europa League και ο Τσάβι στις δηλώσεις του τόνισε πως οι Καταλανοί δυσκολεύτηκαν αρκετά.
Στις δυσκολίες που συνάντησε η ομάδα του, αναφέρθηκε ο Τσάβι, λίγο μετά το τέλος της ισοπαλίας με 1-1 που απέσπασε η Μπαρτσελόνα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στον πρώτο προημιτελικό του Europa League.
«Δυσκολευθήκαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας στο παιχνίδι. Ο αντίπαλος αμύνθηκε καλά και δεν μας έδινε πολύ χώρο», είπε ο προπονητής των Καταλανών και πρόσθεσε: «Πραγματικά δυσκολευθήκαμε και το είχα πει από την κλήρωση, ότι δεν είναι καλό που θ΄ αντιμετωπίσουμε αυτήν την ομάδα. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε λιγότερες ευκαιρίες από ό,τι συνήθως. Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, αλλά όχι από την απόδοση μας».
Από την πλευρά του, ο σκόρερ των Καταλανών, Φεράν Τόρες, επεσήμανε: «Ότι δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και μετά ισοφαρίσαμε, είναι κάλλιστα, ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ενόψει του δεύτερου αγώνα. Η Αϊντραχτ μας δυσκόλεψε. Αλλά είναι σημαντικό ότι κάναμε υπομονή και ανταμειφθήκαμε με αυτήν την ισοφάριση. Είμαστε η Μπάρτσα, πρέπει να παλέψουμε για όλα τα τρόπαια και η κατάκτηση του Europa League, είναι ένας στόχος».
- Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Τι ισχύει με τον αδερφό του Χουάντσο
- «Ο Γεντβάι φεύγει από τον Παναθηναϊκό – Έκλεισε στην Αλ Σαμπάμπ» (pic)
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)




![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
















































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442