Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τσάβι: «Δυσκολευτήκαμε πραγματικά»

Τσάβι: «Δυσκολευτήκαμε πραγματικά»

Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 1-1 με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τα προημιτελικά του Europa League και ο Τσάβι στις δηλώσεις του τόνισε πως οι Καταλανοί δυσκολεύτηκαν αρκετά.

Στις δυσκολίες που συνάντησε η ομάδα του, αναφέρθηκε ο Τσάβι, λίγο μετά το τέλος της ισοπαλίας με 1-1 που απέσπασε η Μπαρτσελόνα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στον πρώτο προημιτελικό του Europa League.

«Δυσκολευθήκαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας στο παιχνίδι. Ο αντίπαλος αμύνθηκε καλά και δεν μας έδινε πολύ χώρο», είπε ο προπονητής των Καταλανών και πρόσθεσε: «Πραγματικά δυσκολευθήκαμε και το είχα πει από την κλήρωση, ότι δεν είναι καλό που θ΄ αντιμετωπίσουμε αυτήν την ομάδα. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε λιγότερες ευκαιρίες από ό,τι συνήθως. Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, αλλά όχι από την απόδοση μας».

Από την πλευρά του, ο σκόρερ των Καταλανών, Φεράν Τόρες, επεσήμανε: «Ότι δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και μετά ισοφαρίσαμε, είναι κάλλιστα, ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ενόψει του δεύτερου αγώνα. Η Αϊντραχτ μας δυσκόλεψε. Αλλά είναι σημαντικό ότι κάναμε υπομονή και ανταμειφθήκαμε με αυτήν την ισοφάριση. Είμαστε η Μπάρτσα, πρέπει να παλέψουμε για όλα τα τρόπαια και η κατάκτηση του Europa League, είναι ένας στόχος».

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024