Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λεβάντε – Μπαρτσελόνα 2-3: Νίκησε Λεβάντε και άσπρη βούλα με buzzer beater του Ντε Γιόνγκ!

Λεβάντε – Μπαρτσελόνα 2-3: Νίκησε Λεβάντε και άσπρη βούλα με buzzer beater του Ντε Γιόνγκ!

Με γκολ του Λουκ Ντε Γιόνγκ στις καθυστερήσεις, η Μπαρτσελόνα έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό από την έδρα της Λεβάντε, επικρατώντας με 3-2!

Ούτε τα πέναλτι δεν μπόρεσαν να σταματήσουν το «τρένο» του Τσάβι!

Τι και αν η Λεβάντε έστησε την μπάλα τρεις φορές στην άσπρη βούλα του Τερ Στέγκεν. Τι και αν έμεινε πίσω στο σκορ με 1-0; Τι και αν ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά, πάλι από το σημείο του πέναλτι;

Η Μπαρτσελόνα του Τσάβι δεν σταμάτησε ούτε στη Βαλένθια, επικράτησε με 3-2 της Λεβάντε χάρη σε μία φοβερή κεφαλιά του Λουκ Ντε Γιόνγκ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και ξέφυγε στο +3 από την 4η Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας μάλιστα και έναν αγώνα λιγότερο.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ήρεμα, χωρίς πολλά, πολλά. Το δεύτερο ωστόσο δεν είχε καμία σχέση… Μόλις στο 52ο λεπτό η Λεβάντε κέρδισε το πρώτο της πέναλτι.

Ο Μοράλες ευστόχησε και έκανε το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έστησαν και πάλι την μπάλα από στα έντεκα βήματα. Ο Τερ Στέγκεν ωστόσο σταμάτησε τον Μαρτί και έτσι κράτησε στο ματς τους «μπλαουγκράνα».

Επτά λεπτά αργότερα, ήρθε και η ισοφάριση. Φοβερή σέντρα του Ντεμπελέ, καρφωτή κεφαλιά του Ομπαμεγιάνγκ και 1-1. Και τρία λεπτά αργότερα, η νέα γενιά έφερε «τούμπα» το ματς.

Άψογη ατομική ενέργεια του Γκάβι, πάσα στον Πέδρι και τρομερό τελείωμα από τον τελευταίο για το 2-1.

Κι όμως, η Λεβάντε πήρε και τρίτο πέναλτι, στο 83ο λεπτό, όταν ο Λανγκλέ που μόλις είχε μπει πάτησε τον αντίπαλο του.

Ο Μελέρο ευστόχησε και έκανε το 2-2, το οποίο έμοιαζε πως δεν θα άλλαζε. Ο Ντε Γιόνγκ ωστόσο είχε άλλη άποψη και με μια τρομερή κεφαλιά στις καθυστερήσεις υπέγραψε το τελικό 3-2 και έδωσε στην Μπαρτσελόνα ένα μεγάλο «τρίποντο».

ΛΕΒΑΝΤΕ: Κάρδενας, Πόστιγο, Μιραμόν, Βέθο (77’ Καντερό), Σον, Πιέρ, Πεπελού, Καμπάνια (67’ Μελέρο), Ραντόγια (77’ Μπάρντι), Μαρτί (65’ Ντάνι Γκόμεθ), Μοράλες.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Άλβες (81’ Λενγκλέ), Άλμπα, Αραούχο, Γκαρσία, Νίκο Γκονζάλες (57’ Γκάβι), Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ (57’ Πέδρι), Ντεμπελέ (84’ Τραορέ), Φεράν Τόρες, Ομπαμεγιάνγκ (84’ Λουκ Ντε Γιονγκ).

Sports in

Η Next Generation της Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι διασφαλίζει το μέλλον των Καταλανών (pic+vids)

Ο Τσάβι έχει αναδείξει 16 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από την ακαδημία του καταλανικού συλλόγου – Ξεχωρίζουν οι Γιαμάλ, Φερμίν και Κουμπαρσί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024