Δύο σερί τρίποντα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου στη δεύτερη περίοδο του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ξεσήκωσαν τον κόσμο των «πράσινων».
Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» βοήθησε την ομάδα του να χτίσει ένα προβάδισμα έξι πόντων το οποίο όμως δεν μπόρεσε να διατηρήσει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (34-34).
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά