Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός με την τηλεοπτική μετάδοση του ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ στη Γαλλία

Χαμός με την τηλεοπτική μετάδοση του ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ στη Γαλλία

Η απόφαση συνδρομητικού καναλιού της Γαλλίας να δείξει το ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ και όχι το Λιόν – Γουέστ Χαμ προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.

Μεγάλο θέμα στη Γαλλία με τη μετάδοση του ΠΑΟΚ -Μαρσέιγ! Η απόφαση του γαλλικού συνδρομητικού καναλιού «W9» να προβάλλει το παιχνίδι των Μασσαλών και όχι το Λιόν – Γουέστ Χαμ για το Europa League, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.

Η Λιόν τοποθετήθηκε επίσημα με ανθρώπους της διοίκησης να τονίζουν χαρακτηριστικά: «Μεταξύ του Europa League και της νεοσύστατης διοργάνωσης, του Conference League, το W9 επέλεξε και πάλι να μεταδώσει το ματς της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ. Αν ήταν ειλικρινείς οι επιτελείς του καναλιού, θα τολμούσαν να πουν ότι η Μαρσέιγ έχει περισσότερο κοινό από την Λυών…».

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ουλάς, που είπε: «Το Γουέστ Χαμ -Λυών δεν προσφέρεται ελεύθερα στον κόσμο ή σε προσιτή τιμή. Αυτό μπορεί να ωφελήσει την πειρατεία. Για να λάμψει το γαλλικό ποδόσφαιρο, θα έπρεπε να προσφέρεται η πολλαπλή προβολή των παιχνιδιών ή να επιτρέπεται σε άλλους πάροχους να τα προβάλλουν ξεχωριστά».

Απάντηση από πλευράς καναλιού έδωσε ο αθλητικός προϊστάμενός του, Φρεντερίκ ντε Βινσέλ, ο οποίος ανέφερε: «Μεταξύ της ισοπαλίας της Λυών στον πρώτο αγώνα και της νίκης της ΟΜ, δεν υπάρχει τεράστια διαφορά, αλλά είπαμε πως η Μαρσέιγ έχει καλές πιθανότητες πρόκρισης και θέλουμε να το ζήσουμε ζωντανά, ελπίζοντας βέβαια πως θα προκριθεί και η Λυών!

Ναι, το Europa League, είναι μία πιο διάσημη και παλαιότερη διοργάνωση, αλλά έχουμε τα δικαιώματα και για το Europa League και το Conference League και είναι σημαντικό για εμάς να προωθήσουμε και αυτήν τη διοργάνωση. Ότι στο μυαλό των ποδοσφαιρόφιλων και τηλεθεατών, κάτι σημαίνει. Άρα, όσο περισσότερο μεταδίδουμε αγώνες αυτής της διοργάνωσης, τόσο περισσότερο μιλάμε γι’ αυτήν και τόσο αυξάνεται η αξία της. Και επιλέγοντας αυτό, δίνουμε αξία σε μία διοργάνωση, τα δικαιώματα της οποίας αγοράσαμε σχετικά ακριβά δικαιώματα. Πρέπει να το εκτιμήσουμε».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024