Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σέρρες: Πάλι με νερό η λίμνη

Σέρρες: Πάλι με νερό η λίμνη

Η τεχνητή λίμνη του Λευκώνα είχε αδειάσει προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες. Πλέον έχει πάλι νερό γεγονός που ανακουφίζει τις υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας καθώς από εκεί τροφοδοτούνται με νερό τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης.

Γεμάτη με νερό είναι και πάλι η άνω λίμνη στον Λευκώνα ενόψει της έναρξης της φετινής αρδευτικής περιόδου μετά από την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης που πραγματοποίησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σερρών.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες στον αρδευτικό αύλακα στην περιοχή του Φράγματος στον ορεινό όγκο του Λευκώνα, ο οποίος είχε καταστραφεί σε διάφορα σημεία εξαιτίας της παλαιότητάς του αλλά και των κατολισθήσεων που σημειώθηκαν τον περασμένο χειμώνα.

Η τεχνητή λίμνη του Λευκώνα αποτελεί έναν σημαντικό πνεύμονα για την περιοχή, καθώς καλύπτει τις ανάγκες άρδευσης του οικισμού του Λευκώνα. Παράλληλα, έχει και ιδιαίτερη σημασία και για τη Πολιτική Προστασία, καθώς τα νερά της χρησιμοποιούνται για τον ανεφοδιασμό πυροσβεστικών ελικοπτέρων σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024