Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ - Τι είδε η Τζωρτζίνα την ημέρα που πέθανε η Ίριδα;

Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ – Τι είδε η Τζωρτζίνα την ημέρα που πέθανε η Ίριδα;

Τα δύο περιστατικά που αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας παραμένει η υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, στην Πάτρα.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους η Μαλένα και η Ίριδα, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, της μεγαλύτερης σε ηλικία κόρης της οικογένειας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, που υποστήριξε την κατηγορία εναντίον της εν διαστάσει συζύγου του, έδωσε νέα στοιχεία σχετικά με την Τζωρτζίνα.

Τι είδε η Τζωρτζίνα την ημέρα που πέθανε η Ίριδα;

Η 9χρονη φέρεται να είχε περιγράψει στον πατέρα της τα όσα είχε δει την ημέρα που πέθανε η Ίριδα. Το έξι μηνών βρέφος εντοπίστηκε νεκρό μέσα στην κούνια του, από την αδελφή της 33χρονης, όπως έχουν πει οι δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος,στο MEGA, ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε πως όταν πήγε στο σπίτι την ημέρα που πέθανε η Ίριδα, στις 21 Απριλίου 2021, πήρε σε άλλο μέρος του σπιτιού την Τζωρτζίνα, ώστε να της μιλήσει και να τη ρωτήσει τι είχε δει.

Όπως μετέφερε ο πατέρας στον δημοσιογράφο, η Τζωρτζίνα περιέγραψε ότι, όταν ξύπνησε πήγε στην κουζίνα και είδε την μητέρα και την θεία της «να κουνούν το μωρό», δηλαδή να προσπαθούν να κάνουν ΚΑΡΠΑ στην Ίριδα, σύμφωνα με τα όσα έχουν καταθέσει.

Δεν ήθελε να τον κοιτάξει

Ένα άλλο περιστατικό στο οποίο αναφέρθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης σχετίζεται με τις πρώτες ημέρες εισαγωγής της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Εκείνο που του έκανε εντύπωση, όπως ειπώθηκε στο ρεπορτάζ, ήταν ότι ενώ είχε άριστες σχέσεις με την κόρη του, εκείνη την ημέρα που πήγε να την δει στο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα γύρισε επιδεικτικά το κεφάλι και απέστρεφε το βλέμμα της, σαν να μην ήθελε να τον κοιτάξει.

Το περιστατικό αυτό τον έβαλε σε υποψίες και ο ίδιος υπέθεσε ότι ίσως κάποιος άλλος είχε «δασκαλέψει» την 9χρονη να συμπεριφερθεί έτσι στον πατέρα της, που όλοι λένε ότι του είχε αδυναμία.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024