Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
X Factor: Ήρθε στις auditions με μια ταραντούλα

X Factor: Ήρθε στις auditions με μια ταραντούλα

Μια απρόσμενη συνοδό έφερε στις auditions ο Ραφαήλ Λεμοντζής… Άραγε έκανε τους κριτές να ανατριχιάσουν και με την εμφάνισή του;

Ο Ραφαήλ Λεμοντζής δε θέλει να περνάει απαρατήρητος κι αυτό το κατάφερε με πολλούς τρόπους στις auditions του μουσικού talent show του MEGA. Η παρουσία του, με τα φούξια μαλλιά και το μούσι, και την ξεχωριστή ενδυμασία του, έκανε αίσθηση από την πρώτη στιγμή.

«Μπήκες και μας έχεις ψαρώσει ήδη», του είπε ο Μιχάλης Κουινέλης. Ο κριτής ψάρωσε όμως ακόμα περισσότερο όταν ο διαγωνιζόμενος αποκάλυψε ότι έχει φέρει μαζί του μία από τις ταραντούλες της συλλογής του, τη Ruby, που είναι από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του.

Αμέσως, ο Μιχάλης Κουινέλης και η Μαρίζα Ρίζου πήγαν στο backstage για να περιεργαστούν τον απρόσμενο επισκέπτη, που κρατούσε άφοβα στα χέρια της η Κατερίνα Λιόλιου.

Οι κριτές δεν ψάρωσαν όμως από την audition του διαγωνιζόμενου με το «Bad Guy» Billie Eilish. «Είναι ολοφάνερο ότι χρειάζεσαι μαθήματα, δεν αντιλαμβάνεσαι την αρμονία», παρατήρησε ο Χρήστος Μάστορας.

Τελικά, ο Ραφαήλ Λεμοντζής δεν πέρασε στην επόμενη φάση. Έκανε όμως τη Ruby να… συγκινηθεί και πήρε μαζί του τη συμβουλή των κριτών να δουλέψει περισσότερο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024