Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Premier League στο πόδι για την αναμέτρηση των κορυφαίων

Η Premier League στο πόδι για την αναμέτρηση των κορυφαίων

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ κοντράρονται απόψε (18:30) σε μια μονομαχία που εν πολλοίς θα κρίνει τον τίτλο στη φετινή Premier League

Η Μάντσεστερ Σίτι απόψε (18:30) υποδέχεται τη Λίβερπουλ για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε μια μονομαχία γιγάντων από την έκβαση της οποίας θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και ο τίτλος του πρωταθλητή στη φετινή Premier League.

Ύστερα από 30 αγωνιστικές στην Premier League η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 73 βαθμούς και η Λίβερπουλ ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής από τους Πολίτες με 72 βαθμούς, σε μια κούρσα για τον τίτλο που κόβει την ανάσα.

Μπορεί η Σίτι να είχε ένα μεγάλο βαθμολογικό προβάδισμα, όμως η ομάδα του Κώστα Τσιμίκα αγνοεί την ήττα στην Premier League εδώ και περίπου τέσσερις μήνες, καθώς η τελευταία της ήττα ήταν στα τέλη του 2021 από τη Λέστερ με 1-0 εκτός έδρας. Έκτοτε μετρά μόνο νίκες στο πρωτάθλημα και έτσι μείωσε στον πόντο τη διαφορά βάζοντας φωτιά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Άνφιλντ οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με 2-2, με σκόρερ τους Σαλάχ και Μανέ για τους Reds, ενώ για τους Πολίτες είχαν σκοράρει οι Φόντεν και Ντε Μπρόινε.

Στο αποψινό παιχνίδι η νίκη είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες, ώστε μία από τις δύο να πάρει προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πάντως σε περίπτωση ισοπαλίας, όπως και στο πρώτο ματς θα υπάρχει παράταση στην αγωνία για το ποιος θα στεφθεί πρωταθλητής στην Premier League.

Στα αγωνιστικά τώρα ο Πεπ Γκουαρντιόλα δε θα έχει στη διάθεσή του τούς Ντίας, Μεντί και Πάλμερ.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει άπαντες στη διάθεσή του και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων: 

Mάντσεστερ Σίτι: (4-3-3): Έντερσον – Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Κανσέλο – Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Μπ. Σίλβα – Μαχρέζ, Γκρίλις, Φόντεν

Λίβερπουλ: (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο Αλκάνταρα – Σαλάχ, Ζότα, Μανέ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024