Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκουαρντιόλα: Η αντιπαλότητα με τη Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη στην καριέρα μου

Γκουαρντιόλα: Η αντιπαλότητα με τη Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη στην καριέρα μου

Στη μεγάλη αντιπαλότητα με τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα λίγες ώρες πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, είπε ότι καμία ομάδα δεν τον έχει ωθήσει στο απόλυτο όριο με τον τρόπο που το έχει κάνει η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, και πως θα θυμάται με αγάπη την αντιπαλότητα αυτήν, όταν τελικά αποσυρθεί από το παιχνίδι.

Ο Γκουαρντιόλα είχε αξέχαστες… κόντρες με τη Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοζέ Μουρίνιο, όταν ήταν στην Μπαρτσελόνα, και με την Ντόρτμουντ του Κλοπ, όταν ήταν στην Μπάγερν, αλλά επέλεξε τη Λίβερπουλ ως τον πιο σκληρό αντίπαλό του.

«Όταν αποσυρθώ και παίζω γκολφ, θα θυμάμαι ότι η μεγαλύτερη αντιπαλότητα ήταν αυτή με τη Λίβερπουλ. Όταν φθάνεις 100 βαθμούς και 98 βαθμούς, χρειάζεσαι κάποιον να πιέσει από πίσω» είπε ο Γκουαρντιόλα μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Τα μεγαλύτερα εύσημα που δίνω είναι η συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια. Και οι δύο ομάδες το κάνουν τέσσερα ή πέντε χρόνια. Γι’ αυτό (Ρότζερ) Φέντερερ, (Ράφα) Ναδάλ και (Νόβακ) Τζόκοβιτς βρίσκονται στην κορυφή τόσον καιρό. Φθάνοντας σε αυτά τα στάδια για να κατακτήσουμε τίτλους, προσπαθούμε να το κάνουμε» πρόσθεσε ο καταλανός προπονητής, μιλώντας και αυτός, όπως και ο Κλοπ, για τους κορυφαίους «αστέρες» του τένις.

Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι σέβεται πολύ τον Κλοπ, λέγοντας ότι θα προσκαλούσε τον Γερμανό να πιει ένα ποτήρι κρασί μαζί του. «Αν νικήσουμε, θα μου άρεσε. Ο Γιούργκεν κάνει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο καλύτερο μέρος για να ζεις. Προσπαθώ να έχω καλή σχέση με όλους τους προπονητές. Μιλήσαμε στη Γερμανία για τον τρόπο που παίζουν οι ομάδες του. Είναι καλό παιδί, δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του» συμπλήρωσε.

Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι δε θα έπαιζε ποτέ για ισοπαλία στη ζωή του, αλλά παραδέχτηκε πως δεν είναι σίγουρος ότι μια νίκη θα καθιστούσε τη Σίτι φαβορί για τον τίτλο.

«Θα είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό τρίποντο, αλλά απομένουν επτά παιχνίδια, 21 βαθμοί, και πολλά πράγματα που αφορούν το Champions League και το Κύπελλο Αγγλίας».

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά το επόμενο Σάββατο (16/4) στα ημιτελικά του FA Cup.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024