Τρένο η Νότιγχαμ! Η ομάδα του Στιβ Κούπερ νίκησε και την Μπέρμιγχαμ (2-0), επιβεβαιώνοντας ξανά πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση (πέμπτο συνεχόμενο τρίποντο). Η Φόρεστ δεν άφησε κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους και έδειξε έτοιμη για μεγάλα πράγματα.
Μετά από 39 αγώνες στην εφετινή Championship, η Νότιγχαμ βρίσκεται σε τροχιά ανόδου. Στην 3η θέση με 67 πόντους και βλέπει ακόμα πιο… ψηλά. Η 2η Μπόρνμουθ γκέλαρε στην έδρα της Σέφιλντ, με την αρμάδα του Κούπερ να μειώνει τη μεταξύ τους απόσταση στους έξι βαθμούς.
Η Νότιγχαμ μπήκε δυνατά στο ματς με την Μπλάκμπουλ, δείχνοντας ποιος είναι το… αφεντικό. Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Κέναν Ντέιβις άνοιξε το δρόμο προς το μεγάλο τρίποντο.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, με τον ΜακΚένα να κλειδώνει τη νίκη για την ομάδα του στο 79΄.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.
Σοκ στο Καμπ Νου όταν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου κατέρρευσε οπαδός στις κερκίδες, με τους γιατρούς να τον επαναφέρουν άμεσα και το ματς να συνεχίζεται.