Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία απόψε – Η τεράστια σημασία ενός παγκόσμιου αγώνα για την ειρήνη

Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία απόψε – Η τεράστια σημασία ενός παγκόσμιου αγώνα για την ειρήνη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Σαχτάρ απόψε (20:00, ONE TV) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στο πρώτο παιχνίδι που δίνει ουκρανική ομάδα εκτός συνόρων εν μέσω πολέμου

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ένα ιστορικό παιχνίδι. Ένα φιλικό αγώνα που θα ταξιδέψει στο χρόνο ως ο πρώτος που δίνει ουκρανική ομάδα, εν μέσω πολέμου, εκτός συνόρων. Απόψε το βράδυ, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, οι Ερυθρόλευκοι δε θα υποδεχτούν απλώς τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ειρήνης σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ένα μήνυμα πως κανείς δεν πρέπει να μένει άπραγος μπροστά στον πόλεμο.

Όλοι πρέπει να παίρνουν θέση. Και η μοναδική πραγματική θέση είναι η ειρήνη. Και το τέλος του ολέθρου, των θανάτων, της καταστροφής. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τη Σαχτάρ Ντόνετσκ με πλήρη σύνθεση, με σκοπό να τιμήσει τους φιλοξενουμένους του και να δείξει ακόμη μια φορά πως δηλώνει πάντα «παρών». Σε κάθε συγκυρία. Σε κάθε δύσκολη στιγμή. Πάντα έτοιμος να συνεισφέρει. Με θέση, με άποψη, με παρέμβαση. Και πάντα για το καλό. Για τον άνθρωπο. Για το συνάνθρωπο. Για όποιον έχει ανάγκη.

Όπως πάντα, στην πρώτη γραμμή για δράσεις που έχουν στην πρώτη γραμμή την ειρήνη και τους αθώους. Απόψε στις 20:00, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, Ολυμπιακός και Σαχτάρ θα δώσουν τη δική τους μάχη για το τέλος των εχθροπραξιών. Οι Ερυθρόλευκοι ζητούν από τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι. Με στόχο ένα ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου. Αλλά και να στηρίξουν την προσπάθεια ενίσχυσης εκείνων που πραγματικά πλήττονται από όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία.

Για τους απλούς ανθρώπους. Για τους αμάχους που αναγκάστηκαν να γίνουν πρόσφυγες, να χάσουν τα σπίτια τους, να χάσουν ανθρώπους τους. Αυτά τα 10 ευρώ που θα πληρώσει όποιος το επιθυμεί, θα πιάσουν τόπο, καθώς όλα τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν για οικονομική στήριξη των προσφύγων που δημιούργησε ο πόλεμος.

Όπως ενημέρωσε από χθες ο Ολυμπιακός, εισιτήρια διατίθενται μέσω Internet (www.olympiacos.org) μέχρις εξαντλήσεώς τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται α) με τη λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email), β) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone και γ) από τα delivery kiosks (αυτόματα μηχανήματα παραλαβής εισιτήριων) έξω από τη Θύρα 17. Επίσης, θα διατεθούν εισιτήρια και από τα εκδοτήρια τα οποία θα είναι ανοιχτά το Σάββατο 9/4 (10:00 έως την έναρξη του αγώνα). Υπενθυμίζεται πως για την αγορά των εισιτηρίων δεν απαιτείται κάρτα φιλάθλου.

Η άφιξη της Σαχτάρ στην Ελλάδα έχει λάβει διεθνείς διαστάσεις. Και όπως έχει γίνει γνωστό, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα βρεθούν απόψε απεσταλμένοι από τα κορυφαία Μέσα του πλανήτη, με σκοπό να καλύψουν το παιχνίδι, αλλά και να μεταδώσουν το αντιπολεμικό μήνυμα που στέλνουν οι δύο ομάδες.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024