Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi Urbansphere concept: Αυτόνομο μέλλον αστικών προδιαγραφών

Audi Urbansphere concept: Αυτόνομο μέλλον αστικών προδιαγραφών

H Αudi δίνει το στίγμα ενός νέου πρωτότυπου μοντέλου το οποίο θα παρουσιάσει σύντομα προλογίζοντας ένα πολυτελές, αμιγώς ηλεκτροκίνητο και τεχνολογικά νοήμον όσο και αυτόνομο μέλλον

Η γερμανική φίρμα δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο ρεαλιστικό αν και ελάχιστα αποκαλυπτικό του τρίτου κατά σειρά πρωτότυπου μοντέλου με το συνθετικό Sphere στην ονομασία του το οποίο θα παρουσιαστεί στις 19 Απριλίου.

Παρά την.. σκοτεινή φύση του teaser, υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που μπορεί να συνάγει κανείς όπως το μεγάλο και έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ που καταλήγει σε ένα κοντό μπροστινό τμήμα. Την εικόνα συμπληρώνουν οι αντίθετα ανοιγόμενες πόρτες οι οποίες αποκαλύπτουν τον ατμοσφαιρικό φωτισμό στο ευρύχωρο εσωτερικό και δύο σειρές καθισμάτων.

Όπως και να έχει, ακριβώς όπως ίσχυε για τα πρωτότυπα Skysphere και Grandsphere που προηγήθηκαν, το Urbansphere θα διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα πλήρους αυτόνομης οδήγησης και χώρους υπερδιπλάσιους του μεγέθους του χάρη στον ηλεκτροκίνητο χαρακτήρα του και στην έξυπνη διάταξη.

Σύμφωνα με τα όσα αφήνουν να εννοηθεί η Audi, το Urbansphere εκτός από πλήρως αυτόνομο θα είναι από τα πλέον συνδεδεμένα μοντέλα που έχει παρουσιάσει ποτέ, χαρακτηρίζοντας το ως “digital, social, involving” και ως ένα μοντέλο που «επικεντρώνεται στους επιβάτες του αποτελώντας έναν ιδανικό ιδιωτικό χώρο στο αστικό περιβάλλον»

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024