
Παναθηναϊκός: Κανονικά ο Μακέντα, ξανά θεραπεία ο Βιγιαφάνιες
Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε ο Φεντερίκο Μακέντα!
Όλο και πιο κοντά στην οριστική του επιστροφή στην αγωνιστική δράση βρίσκεται ο Φεντερίκο Μακέντα ο οποίος πλέον μετράει αντίστροφα. Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού ανέβασε και πάλι στροφές και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.
Όπως και χθες, ο επιθετικός του «τριφυλλιού» έδωσε κανονικά το «παρών» στην προπόνηση και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, περιμένοντας πλέον να μάθει από τους γιατρούς της ομάδας για το πότε ακριβώς θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.
Από την άλλη, ο Λούκας Βιγιαφάνιες που θα χάσει σίγουρα το ματς με τον ΠΑΣ ακολούθησε ξανά θεραπεία. Τέλος, ατομικό ακολούθησαν οι Λούντκβιστ, Αγιούμπ.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:
«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησε ο Βιγιαφάνιες, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Λούντκβιστ, Αγιούμπ».
- Ουκρανία: 2 νεκροί και 8 τραυματίες σε ρωσικά πλήγματα στην Οδησσό
- Το Ιράν ανταποδίδει τα πλήγματα των ΗΠΑ με επιθέσεις σε εγκαταστάσεις τους στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ


