Η Αταλάντα ξεκίνησε δυναμικά στην έδρα της Λειψίας για τα προημιτελικά του Europa League και πήρε από νωρίς το προβάδισμα χάρη σε φανταστικό γκολ του Λουίς Μουριέλ.
Συγκεκριμένα, στο 17′ ο Κολομβιανός μπήκε στην περιοχή με ωραία ενέργεια από τα δεξιά και με τρομερό φαλτσαριστό σουτ νίκησε τον Γκουλάσι για το 1-0 των «μπεργκαμάσκι».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Το απόγευμα της Τετάρτης (22/4) οι «μπλε» ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον νεαρό τεχνικό που άντεξε για μκρό διάστημα στον πάγκο της Τσέλσι
Η Δικαιοσύνη της Μάλαγα διατάσσει αναζήτηση και σύλληψη του σεΐχη και των γιων του στον χώρο Σένγκεν – Αντιμέτωποι με ποινές έως 14,5 ετών για την υπόθεση.