ΚΚΕ: Ντροπή για τα κόμματα του νατοϊκού τόξου το χειροκρότημα στους ναζί του «Αζόφ»
Για «απόλυτη δικαίωση» της στάσης του ΚΚΕ να μην παρίσταται στην συνεδρίαση κάνει λόγο ο Περισσός
Σκληρή γλώσσα χρησιμοποιεί το ΚΚΕ για τους παρόντες βουλευτές και κόμματα στην ελληνική βουλή κατά την ομιλία Ζελένσκι και ιδίως την ομιλία του ουκρανού νεοναζί του τάγματος Αζόφ, τονίζοντας ότι «ντράπηκε και η ντροπή σήμερα στη Βουλή».
Μάλιστα το ΚΚΕ που απείχε από τη συνεδρίαση διαφωνώντας με την πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βολοντίμιρ Ζελένσκι κάνει λόγο για «απόλυτη δικαίωση» της στάσης του ΚΚΕ να μην παρίσταται στην συνεδρίαση.
«Ντράπηκε και η ντροπή σήμερα στη βουλή και την ομιλία Ζελένσκι, με τα κόμματα του ΝΑΤΟϊκού τόξου να χειροκροτάνε τους ναζί του τάγματος Αζόφ, επειδή αυτό επιβάλλουν οι ΝΑΤΟϊκές οδηγίες και δεσμεύσεις. Απόλυτη δικαίωση για τη στάση του ΚΚΕ!».
- Η ιδιαίτερη ανάρτηση του Χέιζ-Ντέιβις: Έγινε αστροναύτης και απάντησε για τα ταξίδια του (pic)
- Καθοριστικό βήμα για την επέκταση της αστικής συγκοινωνίας στη Ραφήνα
- Μουσείο Μπενάκη: Η ελληνικότητα, η ιδέα, ο άνθρωπος
- «Η γη της ελιάς»: Ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Ο ΟΤ στο Delphi Economic Forum XI
- Κουτσούμπας για τις άρσεις ασυλίας: Από τη μία το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ και από την άλλη ο λαός χωρίς εισόδημα
- Μέριλιν Μονρόε – 24 ώρες πριν τον θάνατό της είχε υπογράψει για την παραλαβή επίπλων
- Σεισμός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ομαδική αγωγή παικτών κατά της FIFA για δισεκατομμύρια ευρώ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-113x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442