Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Έτσι κρατούσε δίπλα της τον Μάνο Δασκαλάκη η Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Έτσι κρατούσε δίπλα της τον Μάνο Δασκαλάκη η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις και τα αδιάσειστα στοιχεία που παρουσιάζουν οι Αρχές για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με τη χορήγηση κεταμίνης, βλέπει να χάνει από δίπλα της τον μέχρι πρότινος σύζυγό της

Την ώρα που το Πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις ανατριχιαστικές εξελίξεις με το δολοφονία της Τζωρτζίνας και τη διερεύνηση των θανάτων των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα, έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τους δύο γονείς και την σχέση τους.

Μάλιστα, ο «πόλεμος» μεταξύ του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά την απόφαση του πατέρα των τριών κοριτσιών να μην στηρίξει την εν διαστάσει σύζυγό του, μόλις ξεκίνησε και θα έχει πολλά ακόμη επεισόδια.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις και τα αδιάσειστα στοιχεία που παρουσιάζουν οι Αρχές για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με τη χορήγηση κεταμίνης, βλέπει να χάνει από δίπλα της τον μέχρι πρότινος σύζυγό της, ο οποίος δηλώνει σοκαρισμένος προσθέτοντας ότι θα στηρίξει την κατηγορία σε βάρος της.

«Πόλεμος» Μάνου – Ρούλας

Το βέβαιο είναι ότι τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει νέος πόλεμος δηλώσεων μεταξύ των γονιών των τριών νεκρών κοριτσιών, ενώ κομβικό σημείο στις εξελίξεις θα διαδραματίσουν τα αποτελέσματα της έρευνας για τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας.

Την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της, εκφράζει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Με δήλωσή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η 33χρονη υποστηρίζει ότι δεν θα απαντήσει ξανά σε δηλώσεις που κάνει ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος σταμάτησε να την στηρίζει -όπως λέει- δύο ημέρες μετά την κράτησή της στη ΓΑΔΑ.

Αναλυτικά, η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει:

«Είμαι στη φυλακή για μία πράξη που δεν έκανα και βρέθηκα να με κατηγορεί και ο ίδιος μου ο σύζυγος. Είμαι απογοητευμένη, δεν θα απαντήσω άλλη φορά στις δηλώσεις που κάνει ο Μάνος. Περίμενα από τον σύζυγό μου, να έχω την ηθική υποστήριξη που έχω ανάγκη. Σταμάτησε να με στηρίζει δύο ημέρες μετά την κράτησή μου στα κρατητήρια της Ασφαλείας». Τη δήλωση έκανε η 33χρονη μέσω του δικηγόρου της.

Η εξωσυζυγική σχέση και οι απειλές

Την ίδια στιγμή μία νέα αποκάλυψη για τη σχέση του ζευγαριού, έρχεται να δείξει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθούσε να κρατήσει τον Μάνο Δασκαλάκη δίπλα της.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε συνάψει εξωσυζυγικές σχέσεις με κάποιον άνδρα από την Πάτρα και όταν το έμαθε ο Μάνος και είπε ότι θα φύγει από το σπίτι, εκείνη τον απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει προκειμένου να τον κρατήσει δίπλα της.

Στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς

Και οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως είναι ακόμη περισσότερες γι΄ αυτή την περίοδο καθώς αποκαλύπτεται ότι  η Ρούλα με την εξωσυζυγική της σχέση, είχαν συνευρεθεί στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το σπίτι της Ρούλας, του Μάνου και των 3 παιδιών.

Η σχέση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ant1,  έγινε τον Μάρτιο του 2021, όταν είχε ήδη πεθάνει η Μαλένα αλλά ζούσε η Ίριδα. Ο Μάνος το έμαθε, τη ρώτησε και εκείνη δεν αρνήθηκε το παραμικρό. Βέβαια εκείνη την περίοδο – σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 – και ο Μάνος είχε παράλληλη σχέση.

Ο Μάνος αποφάσισε να φύγει από το σπίτι. Όπως και έπραξε. Πήγε μάλιστα και σε δικηγόρο για να προχωρήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Στις 21 όμως Μαρτίου του 2021, η Ίριδα βρίσκεται νεκρή μέσα στην κούνια της.

Απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει

Ο Μάνος επιστρέφει για λίγες ημέρες σπίτι και μετά από 2-3 μέρες ξαναφεύγει. Τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου φεύγει με την Τζωρτζίνα, την πηγαίνει σε φιλικό σπίτι και μετά μόνη πάει να βρει τον Μάνο στο ξενοδοχείο όπου διέμενε και τον απειλεί  ότι θα βάλει τέρμα στη ζωή της εάν δεν ξαναγυρίσει.

Ο Μάνος το είχε πάρει απόφαση όμως, και αδιαφορεί. Μάλιστα πηγαίνει και για δεύτερη φορά στον δικηγόρο για το διαζύγιο. Όμως στις 8 Απριλίου η Τζωρτζίνα μπαίνει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς και στις 11 Απριλίου βρίσκεται στη ΜΕΘ με σοβαρότατη βλάβη στον εγκέφαλο.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024