Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιάγκας για Μάνο Δασκαλάκη – «Άλλοι γονείς είναι με ψυχοφάρμακα κι αυτός βγάζει βίντεο στο Tik Tok»

Λιάγκας για Μάνο Δασκαλάκη – «Άλλοι γονείς είναι με ψυχοφάρμακα κι αυτός βγάζει βίντεο στο Tik Tok»

Άλλοι γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους είναι με ψυχοφάρμακα, πάνε σε ψυχολόγους και ψυχιάτρους για να ξεπεράσουν τον χαμό των παιδιών τους.

Μια ανάρτηση που έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης την ημέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο φαίνεται να τραγουδά ένα τραγούδι του Γιάννη Κότσιρα, σχολίασε o Γιώργος Λιάγκας.

«Το ότι έχει πεθάνει η κόρη σου και λες, «τι να κάνω τώρα, ας ανεβάσω ένα βιντεάκι να γεμίσω τον χρόνο μου»… Ρε παιδιά, μήπως τελικά τώρα αυτό το τραγούδι που διαβάζω τώρα τους στίχους, μήπως ήταν ένα μήνυμα… όταν ανεβάζεις ένα τραγούδι και έχει πεθάνει ένα τραγούδι κάτι θες να πεις…», είπε ο Γιώργος Λιάγκας σε έντονο ύφος και λίγο μετά συνέχισε με ακόμη πιο έντονο ύφος λέγοντας,

«Δεν είναι δυνατόν να έχει πεθάνει το παιδί σου και ακόμα και μήνυμα να θες να περάσεις στη Ρούλα που ζει ή προς το παιδί σου που πέθανε, να έχεις την ψυχραιμία…εγώ τους θαυμάζω τους ανθρώπους αυτούς, έχουν τη ψυχραιμία να πάνε γυμναστήριο, να τραγουδάνε, να πάνε διακοπές, να ανεβάζουν βίντεο… Και πριν τον θάνατο του παιδιού να είναι η ανάρτηση, έχει ένα παιδί τετραπληγικό στο νοσοκομείο, με δουλεύετε τώρα;».

Στη συνέχεια, και αφού προβλήθηκε στην εκπομπή η άφιξη του Μάνου Δασκαλάκη στα δικαστήρια, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα.

«Το παιδί ήταν στο νοσοκομείο και την προηγούμενη μέρα πήγε να πεθάνει 5 φορές και εσύ ανεβάζεις στο Tik Tok μήνυμα; Έχεις την ψυχραιμία να πιάσεις το κινητό να ανεβάζεις στο Tik Tok και να τραγουδάς τον Κότσιρα; Άλλοι γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους είναι με ψυχοφάρμακα, πάνε σε ψυχολόγους και ψυχιάτρους για να ξεπεράσουν τον χαμό των παιδιών τους.

Ούτε γυμναστική κάνουν, ούτε τραγούδια λένε, ούτε τραγούδια ανεβάζουν. Αυτό κάνει ένας γονιός που πενθεί για τον θάνατο του παιδιού του. Οι γονείς σκοτώνουν για τα παιδιά τους, δεν σκοτώνουν τα παιδιά τους».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024