Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νικολέττα Ράλλη για Πάτρα: «Σκ@στε, είναι περίοδος πένθους και σιωπής»

Νικολέττα Ράλλη για Πάτρα: «Σκ@στε, είναι περίοδος πένθους και σιωπής»

«Ένα μόνο μετράει να δικαιωθούν αυτές οι ψυχούλες», τονίζει σε ανάρτησή της η παρουσιάστρια.

Οι θάνατοι των τριών παιδιών στην Πάτρα και η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα.

Η κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη της εξελίξεις ενώ όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα κοριτσάκια που έφυγαν από τη ζωή.

Η Νικολέττα Ράλλη, θέλοντας να εκφράσει την αντίθεσή της με τον τρόπο που αναπαράγεται το συγκεκριμένο θέμα από τα Μέσα, έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Ιnstagram.

Σε stories της η παρουσιάστρια ανέφερε πως το σημαντικό είναι να βρουν δικαίωση οι ψυχές αυτών των παιδιών, που είναι και οι πρωταγωνιστές.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Φτάνει, φτάνει, φτάνει με την αναπαραγωγή βίντεο και φωτογραφιών από τη ζωή των τριών παιδιών στην Πάτρα. Άντε να το καταλάβω μέχρι έναν πολύ μικρό βαθμό από τις εκπομπές που ασχολούνται με κοινωνικά ή αστυνομικά θέματα, αλλά από όλες τις άλλες;

Ντροπή και λυπάμαι πολύ, και λυπάμαι και που σταμάτησε η εκπομπή μας, την περίοδο που υπάρχει σοβαρή έλλειψη ψυχαγωγίας. Σεβαστείτε τις ψυχούλες αυτές, τα γέλια τους από μια άλλη εποχή, τις όμορφες στιγμές τους από μια άλλη εποχή. Τώρα είναι περίοδος πένθους και σιωπής.

Όσον αφορά το Love Story του Μ και της Ρ (αρνούμαι να γράψω τα ονόματά τους), πόσο πολύ χ@@@@@α. Πόσο πολύ δε με νοιάζει να ακούω περιγραφές, του νέου επεισοδίου, σαν να μιλάμε για τον Σασμό που είναι μυθοπλασία, ενώ το άλλο πραγματικότητα. Πόσο με ενοχλεί που ξεχάσανε ότι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι τα κοριτσάκια και κανένας άλλος.

Γι’ αυτό σας παρακαλώ πολύ, ΣΚ@ΣΤΕ. Ένα μόνο μετράει να δικαιωθούν αυτές οι ψυχούλες, σιωπηλά και από αυτούς που πρέπει».

Τα stories της

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024