Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε υπόθεση επίθεσης τον Οκτώβριο στην Πολίχνη
Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα
Εξιχνιάσθηκε, έπειτα από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση επίθεσης σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 27 και 45 ετών, στην περιοχή της Πολίχνης.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 22χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για σωματική βλάβη τελούμενη σε απόπειρα, κατά συναυτουργία και σε συνέργεια, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για αδικήματα βίας, με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες της 16-10-2021, ο 22χρονος από κοινού με δύο συνεργούς του, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας συγγενικού του προσώπου, εντόπισαν σε περιοχή της Πολίχνης τους δύο παθόντες να επιβαίνουν ομοίως σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 45χρονο και συνοδηγό τον 27χρονο, ο οποίος έφερε ζακέτα με διακριτικά αθλητικού συλλόγου της πόλης και, έπειτα από καταδίωξη, ακινητοποίησαν το όχημα τους.
Στην συνέχεια, οι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και, κρατώντας ο ένας εξ αυτών μία ζώνη, προκάλεσαν ελαφριά τραύματα στους παθόντες, οι οποίοι χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Πηγή: ΕΡΤ
- Σουδάν: Τρεις πολύνεκρες επιθέσεις εναντίον κέντρων υγείας μέσα σε μια εβδομάδα στο Κορντοφάν
- Κολομβία: Τουλάχιστον 13 νεκροί εξαιτίας ασυνήθιστων για αυτήν την εποχή ισχυρών βροχοπτώσεων
- Κούβα: Δύο πολεμικά πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει το Μεξικό
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα υποδεχτεί τον Σι Τζινπίνγκ «προς το τέλος της χρονιάς» στον Λευκό Οίκο
- Πορτογαλία: Σαρωτική νίκη του σοσιαλιστή Σεγκούρο στις προεδρικές εκλογές έναντι του ακροδεξιού Βεντούρα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες


