Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πεντέλη: Παγίδες πτώσης από μεγάλο ύψος

Πεντέλη: Παγίδες πτώσης από μεγάλο ύψος

Η Δημοτική παράταξη Πεντέλη 2020, εξέδωσε ανακοίνωση για το κτίριο του πρώην Νοσηλευτικού Ιδρύματος Εμπορικού Ναυτικού (ΝΙΕΝ) τονίζοντας πως ελοχεύει σοβαρός κίνδυνος δυστυχήματος.

Ελοχεύει ο κίνδυνος να συμβεί κάποιο δυστύχημα στο πρώην Νοσηλευτικό Ίδρυμα Εμπορικού Ναυτικού στην Πεντέλη σύμφωνα με δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν άλλωστε αποτυπώνουν την επικινδυνότητα του κτιρίου:

Ακολουθεί η ανακοίνωση που μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Το απόγευμα της Πέμπτης 31/03/2022, κλιμάκιο του συνδυασμού Πεντέλη 2020 – Πράσινη Έξυπνη Δημοκρατική Πόλη έκανε αυτοψία στο ΝΙΕΝ και έγινε μάρτυρας θλιβερών εικόνων.

Απουσία οποιασδήποτε φύλαξης, μπάζα και σπασμένα κλαδιά, γκρεμισμένες και ελεύθερες είσοδοι στο κτίριο, νέοι και έφηβοι που περιφέρονταν ανενόχλητοι μέσα σε αυτό, σπασμένα μπουκάλια και φιαλίδια υγραερίου σκορπισμένα παντού, αναρίθμητες παγίδες πτώσης από μεγάλο ύψος. ΝΤΡΟΠΗ αλλά και ΟΡΓΗ είναι οι λέξεις που περιγράφουν την όλη κατάσταση.

Σήμερα, δύο σχεδόν χρόνια μετά την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης (03/08/2020) και ενώ έχουν δαπανηθεί – σπαταληθεί πολλές χιλιάδες ευρώ (α. 22.199,00€ για security, β. 9.982,00€ για το κλείσιμο των εισόδων στο κτίριο, γ. 22.199,72€ συντήρηση κτιρίου πύλης δ. 2.976,00€ για συλλογή και μεταφορά αποβλήτων από τον περιβάλλοντα χώρο) χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα, η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης έχει αφήσει το χώρο στην τύχη του.

Το ότι δεν έχουμε θρηνήσει θύματα σε έναν πολύ επικίνδυνο χώρο, που τα βράδια επισκέπτονται νέοι και έφηβοι της πόλης μας, είναι πραγματικά θέμα τύχης. Το καλοκαίρι είναι κοντά και ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς αυξάνεται κατακόρυφα. Είναι απορίας άξιο πώς κάποιοι μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι με την κατάσταση που επικρατεί.

Καλούμε τη διοίκηση του Δήμου Πεντέλης και την κ. Κεχαγιά προσωπικά να αναλάβουν τις ευθύνες τους για το θέμα και να εκτελέσουν στο ακέραιο τις υποχρεώσεις του Δήμου, όπως αναφέρονται στη σχετική σύμβαση».

untitled image

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024