Νέα μεταφορά αφρικανικής σκόνης έως την Πέμπτη
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.
Ένα νέο επεισόδιο μεταφοράς αφρικανικής σκόνης προς τη χώρα μας αναμένεται από σήμερα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.
Ένα νέο επεισόδιο μεταφοράς αφρικανικής σκόνης προς τη χώρα μας αναμένεται από σήμερα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.
Οι συγκεντρώσεις σκόνης εκτιμάται ότι θα διατηρηθούν αυξημένες έως και την Πέμπτη 7 Απριλίου, ενώ από την Παρασκευή 8 Απριλίου θα υποχωρήσουν. Περισσότερο αναμένεται να επηρεαστούν το Ιόνιο, η Πελοπόννησος, οι Κυκλάδες, η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο
Αναφορικά με την εξέλιξη του καιρού, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, «αύριο Τετάρτη θα υπάρχουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, η αφρικανική σκόνη θα απομακρυνθεί πρόσκαιρα, από την Πέμπτη όμως αναμένεται νέο βαρομετρικό χαμηλό που θα σηκώσει και πάλι σκόνη και θα φέρει λασποβροχές.
«Βελτίωση του καιρού την Παρασκευή και το Σάββατο με νέο κύμα κακοκαιρίας να επηρεάζει τη χώρα μας από την Κυριακή με λίγο πιο δροσερές αέριες μάζες από την κεντρική Ευρώπη που θα φέρουν βροχές στα δυτικά και τα βόρεια της χώρας» σημείωσε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.
- Φοινικούντα: «Μπήκε αλλά δεν πυροβόλησε» – Τι λέει ο δικηγόρος του 22χρονου «εκτελεστή» του κάμπινγκ
- Ιράν: Η εισαγγελία απειλεί τους «ταραξίες» με διώξεις που επισύρουν τη θανατική ποινή
- Παίρνει Φιζέλ για αντί – Σίλβα η ΑΕΚ (vid)
- Το πόρισμα για το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: «Δεν προέκυψαν ενδείξεις κυβερνοεπίθεσης ή εξωγενούς κακόβουλης παρεμβολής»
- Αν ο πρώτος μήνας του 2026 είχε πρόσωπο, αυτό θα ήταν οι viral στιγμές του Σον Πεν στις Χρυσές Σφαίρες
- Μετά τους φιλάθλους, ο ακατάλληλος Λανουά κρύβεται και από τους διαιτητές


