Πάτρα: Συμμαθήτρια της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκαλύπτει – «Δημιουργούσε θέματα για να της δώσουμε σημασία»
«Ήταν ένα κορίτσι έντονο, θορυβώδες…»
Ανοίγουν, όσο προχωρούν οι έρευνες, τα στόματα σχετικά τη Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και το προφίλ της 33χρονης, αλλά και σχετικά με «προβληματικές» συμπεριφορές της τα προηγούμενα χρόνια.
Ενδεικτικά είναι τα όσα λέει, μιλώντας στο MEGA, συμμαθήτρια της 33χρονης.
«Τη Ρούλα την γνώρισα στο σχολείο. Ήταν ένα κορίτσι έντονο, θορυβώδες… δηλαδή τη θυμάμαι πάντα να δημιουργεί θέματα για να της δώσουμε σημασία. Φίλους, φίλες δεν είχε, γιατί τσακώνονταν με τα κορίτσια.
»Συνήθιζε να μας κατηγορεί ότι φλερτάρουμε με το, κατά καιρούς, αγόρι της, που όμως δεν είχε σχέση. Πίστευε η ίδια από μόνη της ότι είχε αγόρι και μας κατηγορούσε αν κοιτούσαμε ή μιλούσαμε με τα αγόρια που την ενδιέφεραν» αναφέρει.
«Είχε ξεμαλλιάσει μια συμμαθήτρια»
«Μάλιστα μια φορά είχε ξεμαλλιάσει μια συμμαθήτρια, στο σημείο που ήταν οι βρύσες και ήταν κάπως πιο απόμερο, με δικαιολογία πάλι ένα αγόρι. Άλλη φορά προσποιήθηκε ότι λιποθύμησε για να μας τραβήξει την προσοχή και να ασχοληθούμε μαζί της» τονίζει σε άλλο σημείο.
«Στα μαθήματα δεν ήταν καθόλου καλή, δεν διάβαζε και ερχόταν σχεδόν πάντα ατημέλητη στο σχολείο» εξηγεί.
«Την ίδια ώρα παγώσαμε όλοι στο άκουσμα της είδησης για τα παιδιά της, αν και με όσους συμμαθητές μου κράτησα επαφή από την Πάτρα, μου λέγανε ότι γενικά, ότι σαν οικογένεια λέγανε στη γειτονιά, ότι ήταν προβληματική» κατέληξε.
- Ο Νίκος Ανδρουλάκης δοκιμάζεται σε ποδοσφαιρικό challenge μνήμης – Νέο βίντεο στο TikTok
- Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση του χωριού της Επισκοπής
- Λιακούλη: Ο Μητσοτάκης προσποιείται ότι ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν – Να επιστρέψει στη χώρα που εδώ και 7 χρόνια κυβερνά
- Σκαλόνι: «Ανακαλύψαμε ξανά κάτι πραγματικά πολύτιμο…»
- Γιώργος Λιβάνης: Ποιο πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του
- Μεσσηνία: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για εμπρησμούς – Πυροσβέστης και πρώην κοινοτάρχης ανάμεσά τους
- Η κριτική σκέψη δεν αρκεί στην εποχή της AI – Γιατί δεν είναι μόνο θέμα μάθησης αλλά και δημοκρατίας
- Μητσοτάκης: Στήνει αφήγημα δικαίωσης μετά την έκθεση της ΕΕ για το Κράτος Δικαίου – Πυρά στην αντιπολίτευση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442