Μετά από 2,5 μήνες απουσίας και συνεχόμενων τραυματισμών, ο Σέρχιο Ράμος ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
Όπως έγινε γνωστό, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός κρίθηκε έτοιμος από το ιατρικό επιτελείο και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Μαουρίσιο Ποτσετίνο για την αποψινή αναμέτρηση (3/4, 21:45) με τη Λοριάν στο «Παρκ ντε Πρενς» για την 30η αγωνιστική της Ligue 1.
Μάλιστα, παρότι δεν βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, οι Γαλλοι αναφέρουν πως ενδέχεται να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής. Τελευταία φορά που ο Ράμος αγωνίστηκε φέτος ήταν στις 23/1, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Παρί έχει πραγματοποιήσει μόλις πέντε συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις…
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.