Δεν έμεινε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα (1-1) στο Φάληρο και στο ματς με τον Ολυμπιακό ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην καλή εμφάνιση των παικτών της ΑΕΚ, αλλά και τα ατομικά λάθη που έφεραν πίσω στο σκορ τον δικέφαλο.
«Εγινε ένα καλό παιχνίδι. και οι δυο ομάδες έπαιξαν για τους τρεις βαθμούς. Το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους όπως και τον αντίπαλο. Κυνηγήσαμε τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Τα ατομικά μας λάθη πάλι δεν έλειψαν και μας έβαλαν πίσω στο σκορ. Καταφέραμε όμως και ισοφαρίσαμε πριν το ημίχρονο.
Ας κρατήσουμε την εμφάνισή μας, την ισορροπία μας και την καλή προσπάθεια όλων όσων έπαιξαν. Γενικά τα ατομικά λάθη μας έχουν στερήσει βαθμούς. Εντάξει το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών. Θα γίνουν και λάθη. Το αποτέλεσμα φαίνεται δίκαιο, όμως κυνηγήσαμε τη νίκη μέχρι το τέλος. Συνεχίζεται ο μαραθώνιος των πλέι οφ που είναι συναρπαστικός», δήλωσε στη NOVA ο κόουτς της ΑΕΚ.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλυψε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι πως η συμμετοχή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον αγώνα με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη είναι αμφίβολη λόγω διάσεισης