Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι είπε ο Μαρτίνς για την ΑΕΚ και την αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Τι είπε ο Μαρτίνς για την ΑΕΚ και την αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, για την αναβολή με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ρέντη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή (3/4, 20:00) αναφέρθηκε στη σημασία του ματς με την Ένωση, αλλά και στην απόφαση αναβολής του αγώνα που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ.

Ακόμα, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι το ματς με την ΑΕΚ είναι ένα ντέρμπι και μόνο έτσι αντιμετωπίζεται από όλους στο λιμάνι, ενώ μίλησε και για την επίσκεψη του ηγέτη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ρέντη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη NOVA:

Για το πόσο πιστεύει ότι θα είναι διαφορετικές οι ομάδες: «Κανένα παιχνίδι δεν μοιάζει με το άλλο. Πολλά μπορούν να συμβούν. Είναι ένας από τους δέκα τελικούς που πρέπει να παίξουμε. Το αντιμετωπίζουμε σαν ένα μοναδικό παιχνίδι, έναν από τους τελικούς που πρέπει να κερδίσουμε».

Για το ότι χρησιμοποίησε την ίδια φράση με τον Μαρινάκη και την επίσκεψη του προέδρου: «Ο πρόεδρος είναι πάντα στο πλευρό μας. Μας στηρίζει και νιώθουμε την παρουσία του. Είμαστε πολύ δυνατοί μετά από την επίσκεψη, ανέβηκε η αυτοπεποίθησή μας. Είμαστε πιο δυνατοί και από σωματική κατάσταση μας έκανε καλό η διακοπή».

Για τη νέα διακοπή και πόσο θα βοηθήσει τον ρυθμό του Ολυμπιακού: «Η πρώτη διακοπή ήταν ευεργετική για εμάς. Αποκαταστάθηκαν παίκτες μας, άλλοι ξεκουράστηκαν και μας βοήθησε αρκετά αυτό. Η δεύτερη διακοπή είναι απόφαση του ΠΑΟΚ, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παρά μόνο να την αποδεχθούμε.

Ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι ήταν καλύτερο γι’ αυτόν να πάρει αυτή τη μέρα ξεκούρασης για την ευρωπαϊκή του πορεία. Δεχόμαστε την απόφαση αυτή, όμως δεν μπορούμε παρά να διαφωνούμε για το συμφέρον της δικής ομάδας μας. Μια διακοπή είναι καλή, αλλά οι συνεχόμενες δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Προχωράμε βάσει αυτού του προγράμματος.

Δεν θα επαναπαυθούμε, θα είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Δεν μας αρέσει αλλά θα είμαστε έτοιμοι όταν θα παίξουμε τα παιχνίδια. Δεν θα χαλαρώσουμε. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας και θα είμαστε όπως πρέπει στους τελικούς που θα δώσουμε».

Για την πρόκριση της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ και πόσο πιστεύει ότι θα προχωρήσει στη διοργάνωση: «Είμαι χαρούμενος για τη χώρα μου, το αξίζαμε. Θα ήμουν χαρούμενος και για την Ελλάδα αν τα κατάφερνε. Η Πορτογαλία έχει ομάδες και σύνολο δυνατό, θα ήταν κρίμα να μην τα κατάφερνε. Πραγματικά αξίζει ό,τι πέτυχε».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024