Ο Γιάνικ Σίνερ (Νο 11 στην παγκόσμια κατάταξη) προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Masters 1000 στο Μαϊάμι, επικρατώντας με 7-6 (3), 6-3 του ιδιότροπου ελληνοαυστραλού Νικ Κύργιου (Νο 102), ο οποίος, πριν αποκλειστεί, έχασε την ψυχραιμία του.
Ο Ιταλός θα αντιμετωπίσει στους «8» το νικητή του ζευγαριού Φράνσις Τιαφό (ΗΠΑ, Νο 31) – Φραντσίτσκο Τσερούντολο (Αργεντινή, Νο 103) για μια θέση στην τετράδα.
Ο Σίνερ και ο Κύργιος θα έπρεπε να είχαν ήδη βρεθεί αντιμέτωποι στη φάση των «16» του Indian Wells, αλλά ο Ιταλός είχε αποχωρήσει λόγω ασθένειας.
Αυτήν τη φορά, όμως, ήταν παρών και δεν άφησε τον εαυτό του να παρασυρθεί από τις ατάκες του αντιπάλου του.
Ενώ ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη, ο Κύργιος άρχισε σταδιακά να χάνει τον έλεγχο: ξεκίνησε να μαλώνει όλο και πιο έντονα με το διαιτητή μέχρι να πάρει ένα πέναλτι στο τάι μπρέικ του πρώτου σετ, το οποίο επέτρεψε στον Σίνερ να προηγηθεί.
Και στην αλλαγή που ακολούθησε μετά την απώλεια του σετ, ο Κύργιος επιτέθηκε ξανά φραστικά στο διαιτητή πριν σπάσει τη ρακέτα του. Στη συνέχεια δέχτηκε ακόμη ένα πέναλτι, «χαρίζοντας» το break στον Σίνερ.
Ο Κύργιος συνέχισε το… σόου του μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, πριν υποκλιθεί στην ανωτερότητα του αντιπάλου του.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου